Eleva dispărută de acasă a plecat la măritiș

Mare surpriză pentru părinții fetei de 16 ani din Jupânești, care la începutul săptămânii au anunțat dispariția acesteia de acasă, minora făcându-se nevăzută încă de pe 11 februarie. Deși în aproape toate cazurile de acest gen fetele care se apropie de majorat pleacă de acasă pentru că se consideră pregătite să dea piept cu viața și să devină femei, dorind să se mărite, polițiștii iau fiecare caz în serios și la fel au făcut și pentru Elena Ramona Crăsnaru.

Minora a fost descoperită ieri dimineață la Târgu Jiu, în zona gării, după cum s-a comunicat oficial, fata spunând că se plimba și că a plecat de acasă. A recunoscut foarte senină că nu se mai înțelege cu ai ei, care îi cer să învețe carte, dorința sa fiind acum de a se mărita. Nu a recunoscut că ar fi fost fugită cu vreun bărbat în tot acest timp în care părinții săi se dădeau de ceasul morții ca să-i dea de urmă, ea spunând că a stat la o prietenă din oraș. În ochii părinților săi a devenit însă o pițipoancă de oraș, mai ales că i-a cerut în mod expres tatălui său să nu vină la Poliție să dea ochii cu ea.

Şi-a înjurat părinţii că au dat-o dispărută

Bărbatul a primit cu mâhnire în suflet miercuri seara mai multe mesaje SMS de la fiica sa, supărată că apăruse pe la televizor și prin ziare, motiv pentru care s-a apucat să își înjure părinții și să le vorbească extrem de vulgar. Fata care avea note bune la școală și absențe puține în catalog a recunoscut ieri că nu mai este interesată prea mult de carte și că vrea să se mărite. Cu cine? Asta vor și părinții să afle, oamenii fiind gata să facă și nunta dacă viitorul ginere se dovedește a fi om de încredere și gata să își asume responsabilitatea creșterii unei minore. Tocmai din cauza vârstei, eleva a fost preluată de Direcția de Protecție a Copilului Gorj, un psiholog de aici consultând-o și încercând să o ajute să revină la școală în perioada următoare. Fata a fost însă categorică și a declarat că pentru moment nu vrea să revină la liceul, mintea stându-i doar la măritiș… psihologii spunând că astfel de cazuri sunt tot mai des întâlnite în ultimii ani.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: