Minoră dispărută! A plecat și de acasă și de la școală de peste o săptămână!

Zile de coșmar pentru doi părinți din Jupânești, după ce fiica lor a plecat la școală și nu a mai dat nici un semn de viață până în prezent. Minora, în vârstă de 16 ani, a dispărut încă de marțea trecută, odată cu reluarea cursurilor după vacanța dintre semestre. Abia lunea aceasta însă părinții au dat-o dispărută, iar polițiștii încearcă să-i dea de urmă, așa cum au mai făcut și în trecut.

Elena Ramona Crăsnaru era elevă în clasa a XI-a  la Colegiul Tehnic Henry Coandă din Târgu Jiu și învăța foarte bine. Nu avea absențe, iar notele de 9 și 10 sunt cele mai multe din catalog în dreptul său. La începutul anului a plecat de acasă pentru vreo două zile, părinții dând-o și atunci dispărută. Polițiștii au găsit-o repede, în Târgu Jiu, ea spunând atunci că a fost la o colegă de-a ei, dar acum a dispărut de pe 11 februarie și părinții sunt convinși că i s-a întâmplat ceva rău.

„Cred că atunci ne-a mințit pentru că îi era frică. Ori era sub amenințare, că mi s-a părut că a intrat într-un anturaj cu niște băieți cu care nu ar fi trebuit să fie. Avea o stare alergică, era iritată, nervoasă. Am dus-o la un centru de minori atunci, dar nu a vrut să rămână. Cred că acum e supusă la agresiuni de indivizi pe care noi, ca părinți, nu-i știm. Ne facem mari griji pentru ea pentru că nu știm nimic de ea. Nu avem stare nici ziua, nici noaptea, atâta timp cât nu știm unde să o găsim”, a spus Aurelian Crăsnaru, tatăl fetei. Mama minorei a transmis și ea că nimeni nu se va supăra pe fată, indiferent ce ar fi făcut, toți cei dragi așteptând-o acasă.

Nu mai e activă nici pe Facebook

La liceul la care învăța nimeni nu mai știe nimic de eleva bună la învățătură.  Diriginta acesteia, Elisabeta Drăgoi, spune că probabil probleme din familie ar fi determinat-o pe fată să își ia lumea în cap, mai ales că a plecat de acasă cu buletinul și cardul pe care primea o bursă de 180 de lei. „Eu am vorbit cu tatăl ei și mi-a spus încă de marțea trecută că ea a plecat la școală, dar că nu a mai revenit acasă. A plecat la 6.30 și nu a mai ajuns la școală. Spunea tatăl că și-a luat buletinul și cardul cu ea atunci. Din acea zi nici un coleg nu a mai putut să ia legătura cu ea nici prin telefon și nici pe Facebook, pe pagina ei. Nu a mai dat nici un semn de atunci”, spune diriginta.

Tânăra ar putea fi recunoscută destul de ușor după fotografiile puse de părinți la dispoziția polițiștilor, dar și pentru că în contul său de Facebook adolescenta are destul de multe postări cu ea. Conform IPJ Gorj, Elena Ramona Crăsnaru are o înălţime de aproximativ 1,70 m, greutate circa 50-59 kg, constituţie atletică, păr blond, drept, tuns scurt, ten deschis, faţa ovală, ochi verzi. La data dispariției, fata era îmbrăcată într-o geacă de mușama de culoare maro deschis, avea blugi de culoare albastră și ghete de culoare neagră.  Polițiștii menționează că oricine poate da relații despre minora dispărută poate apela numărul unic de urgențe 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: