Elevii de la „Economic“ vor învăţa cum se face publicitate în Spania

Un grup de şapte profesoare de la Colegiul Naţional „Virgil Madgearu” vor pleca în Spania pentru a învăţa cum se realizează promovarea în întreprinderile reale spaniole şi cum se predau modulele de promovare în unităţile de învăţământ de acolo. Mihaela Popescu, coordonatoarea proiectului, nu este la prima acţiune de acest gen, de numele acesteia fiind legate alte câteva activităţi menite a-i forma pe tinerii liceeni.

Profesoară de mai bine de 25 de ani, Mihaela Popescu este cea care coordonează mai toate proiectele şi programele de la Colegiul Naţional „Virgil Madgearu”. De la 1 noiembrie aceasta va pleca alături de alte şase colege printre care Melania Pop, Cristina Ciungu, Oana Voinea, Valeria Huidilă, Narcisa Călugăru şi Mihaela Goman în Spania, în urma unui program la care au aplicat şi pe care l-au câştigat. „Este vorba de un proiect „Leonardo Da Vinci VetPro” cu tema „Formarea profesorilor pentru dezvoltarea strategiilor de advertising”. O să învăţăm cum se realizează promovarea în întreprinderile spaniole pentru a putea aplica şi la noi”, a declarat Mihaela Popescu.

Acesta nu este singurul proiect pe care îl coordonează Mihaela Popescu, de numele acesteia mai fiind legate şi alte proiecte Comenius cu Franţa, Polonia, Italia şi Lituania dar şi un program Leonardo Da Vinci derulat în 2008, în Jeres de la Frontera, Spania. Profesor de Ştiinţe Economice, Mihaela Popescu spune că este foarte plăcut să lucrezi cu tinerii de liceu, ai multe de învăţat de la ei cu atât mai mult cu cât sunt tineri valoroşi. „Am 29 de ani în învăţământ dintre care 20 la liceu. Nu este uşor să lucrezi cu adolescenţii dar este foarte plăcut. Avem multe de învăţat de la ei”, a adăugat Mihaela Popescu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: