Secţia ORL a spitalului Motru, modernizată

Motrenii vor beneficia de acum înainte de o secţie ORL complet renovată. În plină perioadă de criză, modernizarea a fost posibilă datorită omului de afaceri, Mihai Râmescu care a investit nu mai puţin de 400 de milioane atât în secţie cât şi în cabinetul individual al şefului de secţie.

Conducerea spitalului din Motru a inaugurat ieri secţia ORL din cadrul spitalului care a fost supusă unui amplu proces de modernizare. De astăzi, bolnavii acestei secţii vor avea la dispoziţie frigider, televizor cu plasmă, dar şi o baie complet utilată. Toate acestea au fost posibile datorită omului de afaceri, Mihai Râmescu care a sponsorizat modernizarea. Acesta a luat decizia de a investi în această secţie ca urmare a unei bune colaborări pe care o are cu şeful secţiei, doctorul Jamal Iskandarani. „Pe acest om l-am cunoscut în urmă cu mulţi ani, este cel mai bun medic orelist, le-a fost de mare ajutor multora dintre angajaţii mei. Am simţit că este un lucru bun, un lucru care ar trebui să îl îmbrăţişeze şi colegi de-ai mei, o sponsorizare în spital este mult mai bună decât în ceva în care nu rămâi cu nimic. Sper să vedem şi în Târgu Jiu şi în Motru cât mai multe cabinete şi secţii modernizate”, a declarat Mihai Râmescu.

Valoarea investiţiei se ridică la 400 de milioane pentru ambele proiecte şi aceasta nu este singura investiţie de acest gen pe care intenţionează să o facă în spitalul din Motru. „Valoarea investiţiei a fost de 400 de milioane atât pentru secţie cât şi pentru cabinetul individual. Am în plan şi modernizarea altor secţii dar toate la timpul lor”, a adăugat Mihai Râmescu. Prezent la inaugurare, primarul municipiului Motru, Dorin Hanu, a lăudat iniţiativa afaceristului motrean. Niciunul nu poate fi însă mai mulţumit de realizarea investiţiei decât şeful secţiei, medicul primar Jamal Iskandarani. Noua secţie ORL este dotată cu patru paturi, patru rânduri de lenjerii, aer condiţionat, plasmă şi baie modernă.

Comentariu: Mihai Râmescu a investit aproape 400 de milioane în secţia ORL a spitalului din Motru

Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: