Elevii fac fitness la ora de sport

Colegiul National „Ecaterina Teodoroiu” are începând din acest an sală de fitness. Elevii o pot folosi atât in timpul orelor de sport, cât si in timpul liber, dar sub supravegherea profesorilor. Sala a fost realizată cu sprijinul comitetului de părinţi, care au contribuit si la extinderea internatului şcolar.

Noul an şcolar aduce elevilor de la „Ecaterina Teodoroiu” o sală de fitness. Echipamentele moderne vor putea fi folosite de 200 de elevi în fiecare săptămână, după cum a spus profesorul de educaţie fizică, Constantin Huică.

Huică susţine că părinţii s-au implicat foarte mult în amenajarea sălii, iar echipamentele în valoare de peste 100 de milioane de lei vechi au fost luate printr-un program ministerial de dotare a sălilor de sport. Elevii vor putea face exerciţii la aceste aparate doar sub supravegherea profesorilor.

Comitetul de părinţi din Colegiul Ecaterina Teodoroiu s-a implicat în această vară atât în amenajarea sălii de fitness, cât şi în extinderea internatului şcolar. Directorul Gheorghe Nichifor a spus că părinţii au contribuit cu 300 de milioane de lei vechi, şcoala cu 200, dar şi primăria a investit 700 de milioane.

Lucrările de amenajare şi igienizare contractate de Primăria Târgu Jiu sunt în plină desfăşurare. Muncitorii se bucură că s-a amânat începutul de an şcolar, pentru că altfel multe şcoli ar fi fost un şantier în prima zi de şcoală.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: