Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Elevii, supravegheaţi pe timpul vacanţei

Vacanţa intersemestrială pentru elevii gorjeni este un nou prilej pentru aceştia de a lua cu asalt localurile şi discotecile de pe raza judeţului. Ca urmare, controalele obişnuite efectuate de poliţişti şi jandarmi în locurile preferate de distracţie ale tinerilor vor fi intensificate în perioada următoare.

Laurenţiu Şoşoi, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Gorj, spune că la unele din acţiunile de control vor participa şi membrii instituţiei care se ocupă de prevenirea consumului de substanţe nocive pentru tineri: „Vom stabili de comun acord cu reprezentanţii poliţiei şi ai jandarmeriei în ce locaţii vom merge. Dorim ca prin activităţile pe care desfăşurăm să contribuim la scăderea numărului de incidente şi infracţiuni care se petrec pe fondul consumului de alcool. Ştim că în perioada de vacanţă, elevii au mai mult timp liber şi nu-l petrec mereu într-un mod benefic pentru ei”. Daniel Tică, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, precizează că, de altfel, activităţile de control pentru prevenirea faptelor de violenţă sunt derulate săptămânal în discotecile de pe raza judeţului.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: