Primul pas greşit pentru Universitatea Craiova

Meciul dintre Universitatea Craiova  şi Academica Clinceni, disputat vineri seara, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 0-1. Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut primul meci după şapte victorii consecutive!

Înainte de startul partidei jucătorii celor două echipe au păstrat un moment de reculegere în memoria lui Ilie Balaci, decedat acum doi ani și două zile, iar fanii pus bannere pe stadion.

Oaspeții au început mai bine partida, iar Cordea și Morar au ratat deschiderea scorului iar Mitran a respins de la doi metri de linia porții. Jucătorii liderului au atacat apoi prin Bălașa, Acka și Nistor care au ratat deschiderea scorului. Gazdele au ratat cea mai mare ocazie în minutul 34 când Bairam a trimis cu capul, iar Vâlceanu a respins în transversală. Pe final de repriză, Chunchucov, intrat în minutul 17, a ratat două ocazii mari. Oltenii au început repriza a doua în ofensivă, dar oaspeții au reușit să deschidă scorul după ce Rusescu a pasat pentru Cascini, care s-a trezit cu mingea în careu și l-a învins pe Pigliacelli.

Pe final de partidă Cicâldău a șutat pe lângă poartă, iar Baiaram și Tudorie au ratat incredibil. Bălașa a fost și el aproape de egalare dar a  trimis cu capul, din plonjon iar Vâlceanu a respins spectaculos.  Cicâldău a avut șansa egalării în ultimele secunde, dar șutul său nu a găsit poarta.

Universitatea Craiova a pierdut primul meci după şapte  victorii consecutive dar rămâne pe primul loc. Echipa lui Cristiano Bergodi are 6 puncte mai mult decât echipa de pe locul doi.

Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: