Antrenorul pandurilor e revoltat: Vrem să jucăm fotbal, dar nu suntem lăsaţi!

Pandurii nu a reușit  să dubleze victoria cu CSM Reșița în meciul cu Ripensia Timișoara, deşi avea ocazia să părăsească ultimul loc al clasamentului Ligii 2. Antrenorul Călin Cojocaru a pus acest eşec de pe teren propriu pe seama arbitrajului şi consideră că echipa sa este vânată de cavalerii fluierului

Gorjenii au condus din minutul 3 în meciul din etapa a 9-a, au fost egalați înainte de pauză, din panalty, iar în partea secundă au mai încasat un gol tot de la punctul cu var, și au pierdut cu 1-2.  

La finalul partidei antrenorul Călin Cojocaru s-a declarat revoltat de maniera în care a fost arbitrată echipa sa. ”Am pierdut nemeritat. Nu am fost inferiori adversarului, ci chiar superiori în multe momente. Am jucat un fotbal plăcut și vreau să îi felicit pe jucătorii pentru atitudine. Am știut că vom avea un meci greu, ştiam că întâlnim o echipă bună dar nu m-am gândit niciodată că vom juca 11 contra 14! Am muncit, am alergat, am avut o atitudine bună, am dus mingea în faţa porţii, ne-am creat ocazii dar văd că suntem vânaţi”, a spus Cojocaru despre meciul cu Ripensia şi arbitrajul de care a avut parte echipa sa.

Antrenorul spune că are astfel de probleme la fiecare meci: „Nu poţi să iei penalty la fiecare meci cum a fost acum, iar pentru noi la aceleaşi contacte în careu tot timpul nu se dă nimic. Voiam să vorbesc mai mult de joc dar atitudinea sfidătoare a arbitrilor nu mă lasă să fac acest lucru. Muncim zi de zi şi vrem să jucăm fotbal, nimic altceva, dar nu suntem lăsaţi. Mi-a zis deja cineva că suntem retrogradaţi, dar chiar nu am crezut că este posibil în acest fel. Acum mi-am dat seama ce voia să spună. Suntem vânați!”

În cazul unui succes, Pandurii ar fi egalat la puncte Ripensia și ar fi depășit în clasament Aerostar Bacău, învinsă, în acestă etapă, pe teren propriu, de Fotbal Comuna Recea, cu 3-2.

Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: