Răpuşi de arbitraj, două penalty-uri contra pandurilor

Pandurii Târgu Jiu a pierdut sâmbătă meciul cu Ripensia Timişoara, scor 2-1 pentru oaspeţi, după un meci pe care gazdele l-au dominat. Din păcate gorjenii au fost învinşi cu ajutorul brigăzii de arbitri care a dictat două penalti-uri cu care oaspeţii au reuşit să se impună.

Reveniţi pe stadionul din Târgu Jiu după prima lor victoria din acest sezon, jucătorii de la Pandurii au abordat partida cu Ripensia cu mare încredere în forţele lor şi au deschis scorul chiar la prima lor fază de atac.

După doar două minute de joc, Pandurii a deschis scorul prin Martin Remacle, mijlocașul belgian înscriind cu un șut plasat, de la 17 metri, în stânga portarului oaspeţilor. Deja golgheter al celor de la Pandurii, Remacle putea realiza dubla în minutul 10, însă șutul său, din 12 metri, nu a prins cadrul porții. Gazdele au continuat să domine jocul şi să atace, iar balonul expediat, la firul ierbii, de Dodoi, de la 18 metri, a fost reținut de portarul Dobre în doi timpi.

Când repriza I se apropia de final arbitrul a arătat punctul cu var pentru Ripensia  şi scorul a devenit egal, 1-1, lovitura de la 11 metri fiind transformată de Călin Tudor, care a trimis în dreapta portarului Aldescu.

Şi în repriza secundă Pandurii au căutat să se desprindă din nou dar au ratat prin Dodoi, care a trimis balonul în bară de la 16 metri şi apoi prin Acosta care a reluat cu capul, din 5 metri, de puțin pe lângă stâlpul din stânga al porţii lui Dobre. În minutul 89 arbitrul a văzut din nou penalti pentru oaspeţi considerând că Jaiteh l-a atins pe Sokovic în propriul careu și Cosmin Sîrbu a trimis balonul în vinclu, înscriind de la punctul cu var. Astfel, în ultimul minut de joc Ripensia a preluat conducerea tot dintr-un penalti discutabil acordat destul de uşor de arbitrul bucureştean Cristian Georgescu.

Pandurii a pierdut astfel un meci pe care l-a dominat în cea mai mare parte a jocului, dar a avut ghinionul de a fi dictate două penaty-uri contra sa.


 

Vizualizări: 1,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: