Alexandru Beșliu, medalie la Naţionalele de seniori

La o săptămână după medalia de aur cucerită la Naţionalele de lupte juniori de la Bacău, Alexandru Beșliu a reușit să urce pe podium și la cea mai importantă competiţie de lupte libere din calendarul intern, Campionatul Național de Seniori. Competiția a avut loc în perioada 23-25 octombrie, la Reșița, de unde luptătorul gorjean s-a întors cu medalia de bronz.

 Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii, pregătit de antrenorii Ștefan Tănase și Mădălin Gorjeanu, a participat în week-end la  Campionatul Național de Seniori de la Reşiţa unde a luptat la categoria 125 de kg şi a reuşit să urce pe podium, aşa cum îşi propusese. „Este o nouă provocare, dar cel mai important pentru mine ar fi să urc pe podium, să mă întorc acasă cu o medalie. Va fi un campionat foarte puternic. La Reșița vor fi prezenți sportivi foarte titrați, medaliați pe plan european și internațional. Eu încă mai am probleme cu accidentarea, dar voi încerca să mă feresc, pentru a nu se agrava și să vin acasă cu o medalie”, a spus sportivul gorjean înainte de a pleca la Reşiţa.

Competiţia a fost găzduită de Sala Polivalentă din Reșița, acolo unde organizatorii au impus un protocol medical ce a prevăzut respectarea tuturor măsurilor preventive impuse pe timp de pandemie. Sâmbătă au avut  loc întrecerile la individual, iar duminică s-au desfășurat finalele pe echipe ale Campionatul Naţional de lupte libere pentru seniori.

Galerie foto


Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: