Energia are un început greu în noul sezon

Handbaliştii de la Energia Pandurii vor juca în prima etapă a noului campionat cu Potaissa Turda, conform tragerii la sorți care a avut loc ieri la București. În etapa a doua, Energia Pandurii va juca pe teren propriu cu nou promovata HC Vaslui. În etapa a treia, Energia are programat un duel tare, la Odorhei, pe terenul echipei cu care s-a luptat pentru un loc de cupă europeană. Dacă HC Piteşti nu se înscrie în Liga Naţională, Energia va sta în etapa cu numărul patru.

Elevii lui Liviu Andrieş au parte de alte două deplasări dificile în prima parte a campionatului, la Constanţa (etapa a VI-a) şi Ştiinţa Bacău (etapa a VIII-a), urmând să încheie turul de campionat cu o partidă pe teren propriu cu HC Minaur Baia Mare.

Liga Națională 2014-2015 va porni la drum cu 13 sau 14 echipe. CS Caraș Severin s-a retras din motive financiare, locul acesteia fiind luat de CSU Suceava. CSM Oradea s-a retras şi ea din cauza problemelor financiare și se așteaptă un răspuns de la HC Argeș Pitești pentru completarea numărului de participante. În cazul în care rămân 13 formații, câte o echipă va avea liber în fiecare etapă. (A.A.)

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: