Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Energia atacă Sibiul !

După o scurtă vacanţă de Sărbători, Energia începe azi atacul în retur. Trupa lui Nikolic are mare nevoie de o victorie la Sibiu pentru a-şi menţine speranţele la un loc de play-off. Gorjenii au şanse mici să-i folosească pe noii veniţi, Wisseh şi Kennerly, ale căror cărţi verzi nu au sosit încă.

Energia a câştigat în tur cu 66-56 în faţa celor de la Sibiu şi are nevoie de o ispravă asemănătoare pentru a începe anul cu dreptul.

Joacă achiziţiile ?

După finalul de tur dezastruos cu 4 eşecuri consecutive şi doar o victorie pe terenul codaşei Dinamo, Energia a schimbat 3 jucători. I-a dat afară pe Atanackovic, Vujacic şi Giles şi i-a adus pe Wisseh, Kennerly şi Janusjevic. Cei 3 sunt însă în pericol de a nu juca în primul meci din retur programat astă seară la Sibiu. Şi asta din cauza faptului că nu au primit cărţile verzi de transfer de la fostele cluburi. Nikolic dădea garanţii ieri doar pentru Janusjevic că va juca, antrenorul discutând la telefon cu persoane din Federaţia din Macedonia pentru ca jucătorul sârb să primească actele. Kennerly aştepta însă cartea verde din Mexic în timp ce la Wisseh rezolvarea e aproape imposibilă. Wisseh a jucat ultima oară tocmai la Sibiu şi e foarte greu de crezut că sibienii le vor face o favoare gorjenilor şi îl vor lăsa pe Wisseh să joace tocmai împotriva lor. „Echipa arată bine, am avut două antrenamente pe zi și sunt convins că o să jucăm bine la Sibiu. Sunt foarte satisfăcut de cum Wisseh și Janjusevic s-au integrat în echipă. Cartea verde este o chestie de cinci minute, se rezolvă cu un mail. Până miercuri dimineață se pot primi toate cărțile verzi ale celor trei”, spune optimist Nikolic care a făcut strategia de joc cu cei 3 în echipă. „Fiecare dintre cei trei jucători noi pot să joace câte 25 de minute la cel mai bun nivel, cu sprinturi, pe atac și pe apărare. Janjusevic a jucat până aproape de Crăciun, la fel și Kennerly, care a jucat pe 21 decembrie ultimul meci în Mexic, doar Wisseh nu a jucat în ultimele luni, dar nu e o problemă.”Meciul de la Sibiu se joacă în această seară de la ora 18.45 şi e în direct pe DigiSport 2.

„Avem șanse bune de a ne impune la Sibiu. Sunt mulțumit de cum au reușit să se integreze în jocul echipei toți cei trei. Sibiul joacă totuşi acasă, într-o atmosferă foarte frumoasă şi în plus americanii lor au rămas, au jucat în Cupa României și au avut două meciuri bune cu Timișoara.” Slobodan Nikolic, antrenor Energia

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: