Energia bate greu, Nikolic e supărat foc

Energiei îi priesc meciurile amicale cu vecinii de la Craiova. Sub privirile celor 600 de fani curioși să-l vadă din nou la lucru pe Troupe, Energia a învins greu cu 79 la 76, după ce bătuse și în Bănie duminică. Sârbul Nikolic e dezamăgit total de jocul Energiei și promite măsuri inedite.

După eşecul de duminică de pe teren propriu, 91 la 99, craiovenii nu au reuşit să-şi ia revanşa la Tg Jiu. Dar i-au chinuit bine de tot pe oamenii lui Nikolic.

S.O.S., Energia gâfâie rău !

Craiova a condus în permanenţă pe tabelă, profitând astfel de jocul apatic al gorjenilor. Energia s-a trezit în ultimul sfert și s-a impus cu 79 la 76 dar Nikolic nu zâmbea deloc la final. „Nu sunt deloc satisfăcut de această dublă amicală cu Craiova. Am jucat meciurile în special pentru Troupe, care a revenit la Energia și Darby, care s-a alăturat echipei puțin mai târziu față de restul jucătorilor. Am câștigat ambele partide, dar aceste meciuri i-au ajutat mai mult pe craioveni, decât pe noi. Nu sunt însă mulțumit de Stefan Nikolic, de Steffel, Mocanu, Gliga și Guțoaia. Au făcut multe greșeli și nu s-au concentrat destul. Au fost în jur de 20 de faze ale noastre cărora eu nu le-am înțeles logica”, spune Nikolic.

Îl păstrează pe Kljajevic

Rajko Kljajevic a picat testul recuperării. Accidentarea suferită la primul antrenament la Tg Jiu a fost prea dură iar sârbul n-a putut juca niciun minut în cele 2 amicale cu Craiova. Poate răsufla însă uşurat, Nikolic nu-l dă afară. „Kljajevic a suferit o accidentare stupidă dar va juca împotriva Mediașului. Nu știu cum va evolua, pentru că aceste partide ar fi trebuit să fie un test pentru el. Sunt mulțumit de Porter, care a fost foarte motivat, dar nu este suficient să ne bazăm numai pe el în partida ce va urma”, mai zice Nikolic care promite că va da milităria jos din pod şi se va comporta mai rău ca un sergent de instrucţie cu elevii săi. „Chiar nu-i înțeleg deloc. Deși nu și-au mai primit salariile de 2 luni, nu cred că asta e o scuză. Acum ce să facem- Să stăm pe bancă și să nu avem nicio reacție- Poate că ei eu nevoie de cuvinte urâte ca să fie motivați. Foarte bine, de acum și până la meciul cu Mediaș voi sta cu gura pe ei și voi folosi astfel de cuvinte”, încheie Nikolic.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: