Energia, ce dezastru !

Pe cat de mare a fost minunea de la Cluj, pe atat de mare a fost si dezastrul care a urmat. Baschetbalistii Energiei s-au crezut invincibili dupa victoria in fata campioanei dar au fost repede pusi la punct de Oradea. Trupa lui Achim s-a impus cu un incredibil 95 la 69 chiar la Târgu Jiu.

De la extaz la agonie totală în doar 7 zile. Asta au trăit suporterii Energiei. Şi-au urmărit echipa cum e umilită chiar la Târgu Jiu de CSM Oradea după victoria de senzaţie de la Cluj.

Alo Nikolic, ce ați jucat-!

Doar în primul sfert gorjenii au ţinut pasul. Apoi au jucat rolul de marionete în faţa orădenilor care s-au distrat pe teren. În sfertul <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />3 a fost măcel. Oradea l-a câştigat cu 22 la 7. Oaspeţii au condus şi la 33 de puncte diferenţă dar s-au mai odihnit pe final. Tot s-au impus cu 95 la 69, cea mai dură înfrângere pentru Nikolic la Tg Jiu. ”Ce s-a jucat în această seară a fost o catastrofă. După punctele ușoare marcate de Topchov sau Maric, au intrat bine în joc Navickas și mai apoi Lupusavei, care au făcut diferența de zece puncte la pauză. După meciul de la Sibiu, acesta este unul dintre cele mai slabe meciuri ale noastre. Jucătorii și-au pierdut concentrarea. Nu îl înțeleg pe Steffel, care a jucat destul de slab în acest meci”, spune Nikolic care a fost surclasat total de antrenorul Oradei, Cristian Achim. ”Mă bucur foarte mult că am câștigat acest meci. Este prima mea victorie de când sunt la Oradea în această sală, unde este un public minunat. Faptul că totuși am reușit să câștigăm într-o manieră categorică,  mă bucură cu atât mai mult. Ca să ne lăudăm puțin, cred că am fost peste Energia la toate capitolele”, zice și antrenorul de la Oradea. ”A fost un meci mai ușor de cât ne-am fi așteptat. A fost puțin neplăcut să joc contra Energiei, dar asta este. Ați văzut ce bine au jucat la Cluj și probabil după ce au câștigat acel meci, a fost puțină presiune pe ei pentru a câștiga și acum”, e părerea fostului jucător al Energiei, Silviu Lupusavei, cel care a înscris 11 puncte pentru Oradea.

Nikolic s-a ofuscat pe presă !

Frustrat probabil după cea mai rușinoasă înfrângere din acest sezon, Nikolic s-a supărat și pe presă. Nikolic și-a permis să-i critice pe Steffel sau Fields dar i-a luat apărarea conaţionalului său, Milan Oluic. Pivotul sârb n-a marcat niciun punct contra Oradei. ”Ce întrebare e asta, ce caută Oluic la Tg Jiu- Asta e o provocare și mie nu-mi plac provocările de genul ăsta, nu e o întrebare corectă. Oluic s-a apărat bine, s-a achitat de sarcini spre deosebire de Fields sau Steffel.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: