Energia, de neoprit !

Victoria de la CSM Bucureşti a fost cea de-a patra consecutivă pentru Energia. Baschetbaliştii lui Nikolic se anunţă ca nişte candidaţi serioşi la un loc de play-off. Antrenorul sârb aşteaptă în continuare un pivot la echipă.

Ultimul eşec al Energiei a fost în urmă cu o lună la Timişoara cu Timba. De atunci, gorjenii au câştigat rând pe rând cu Giurgiu, Farul, Tg-Mureş şi CSM Bucureşti.

Nikolic aşteaptă un pivot

Energia e candidată serioasă la play-off. După 4 victorii consecutive, trupa lui Nikolic a urcat pe locul 5 în clasament. Un clasament însă, incredibil de echilibrat. Practic toate echipele de la locul 3 la locul 9 au acelaşi număr de puncte, 17! Orice eşec te poate urca practic pe podium, dar şi orice eşec te aruncă în afara locurilor de play-off.  Nikolic e foarte mulţumit de victoria cu CSM, una în care Energia a funcţionat foarte bine în atac. „Este o victorie importantă, bună. dacă privim scorul s-ar crede că nu s-a pus accentul pe apărare. Nu este adevărat, şi noi şi CSM-ul am vrut să ne apărăm. Ei aveau jucători buni care aruncă bine de afară şi a trebuit să îi blocăm şi cred că am reuşit asta. Probabil acum lumea se întreabă de ce nu am jucat bine aşa în ofensivă din primele etape, dar a fost nevoie de timp pentru a se acomoda, iar acum jucăm bine în atac. Trebuie să mulţumim celor care au venit la Bucureşti pentru a ne susţine”, spune antrenorul sârb care aşteaptă acum un pivot nou la echipă, pivot care să-l suplinească pe Mocanu, accidentat. „În fiecare zi ne gândim la pivot. Este punctul forte de care avem nevoie. Mocanu este accidentat, Steffel şi Lăpuşte joacă, avem nevoie de un pivot care să joace 10 -15 minute. Nu avem nevoie de un pivot care să vină să spună că vrea să aibă 10-15 mingi pe meci, avem nevoie de un jucător care să joace bine atâta timp cât va evolua”, mai spune Nikolic.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: