Energia, din nou în căutare de antrenor. Trei variante!

Demisia conducerii CS Energia pare să fie reală, deşi până acum nici antrenorul Aleksandar Todorov, nici preşedintele secţiei de baschet Radu Stroescu şi nici şeful clubului Laurenţiu Răuţ nu au confirmat plecarea de la echipă. Presa a publicat ieri informaţii potrivit cărora au început căutările pentru o nouă bancă tehnică, dar şi pentru o nouă conducere.

Antrenorul Aleksandar Todorov şi-a reziliat luni după-amiaza contractul cu Energia, la doar câteva ore după ce acesta a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă. Surse spun că ar fi vorba despre o neînţelegere între macedonean şi şefii clubului legată de lotul pentru viitorul sezon. S-ar părea că nu a fost de acord cu menţinerea americanului Louis Darby în roster-ul echipei. Radu Stroescu şi Laurenţiu Răuţ, din câte se pare, au ales să părăsească şi ei echipa.

Site-ul sportingorj.ro scrie că în cursa pentru şefia echipei s-a înscris fostul preşedinte al secţiei de baschet, Dan Cumpănaşu. De asemenea, pentru antrenarea echipei sunt luaţi în calcul Vladimir Bosnjak, antrenor ce a fost dorit în mai multe rânduri la Târgu Jiu, dar şi un fost tehnician al echipei, Slobodan Nikolic. Pe această listă a mai apărut şi numele lui Theo Evans, fost antrenor la Energia Rovinari.  

Preşedintele echipei, Radu Stroescu, declara că astăzi va fi o conferinţă de presă pe această temă.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: