Energia, eşec la prezentare

Energia a dezamagit la primul contact cu suporterii. Baschetbalistii lui Nikolic au pierdut amicalul de prezentare impotriva Craiovei cu 78 la 80. Nervos nevoie mare, Nikolic si-a bagat jucatorii in sedinta imediat dupa meci si a refuzat sa vorbeasca cu presa. Dintre achizitiile Energiei doar cehul Steffel a impresionat.

Energia a dat-o în bară la primul amical de pe teren propriu din inter sezon. Gorjenii şi-au prezentat noile achiziţii, americanii Giles si Fields, cehul Steffel si autohtonii Guţoaia şi Kabengele într-o partidă contra vecinilor de la Craiova.

Super Steffel, Fields OK...restul mai au de lucru

Meciul a fost unul echilibrat dar craiovenii s-au desprins în ultimul sfert şi s-au impus cu 80 la 78. Le-au stricat astfel prezentarea gorjenilor la care au răspuns prezent aproape 700 de suporteri. Dacă fanii au apreciat efortul echipei şi i-au aplaudat pe jucători la final, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre antrenorul Nikolic. Negru de supărare, sârbul şi-a certat elevii minute bune în vestiar şi a refuzat să dea declaraţii presei. Cel mai bun jucător al Energiei a fost de departe cehul David Steffel. Pivotul adus să-l înlocuiască pe Bigus a înscris 28 de puncte şi a reuşit 17 recuperări. În rest, doar Fields s-a remarcat cu 20 de puncte înscrise. Echipa încă e în căutări. "Nu sunt supărat pentru această înfrângere. Sunt un pic dezamăgit de modul în care s-a apărat echipa dar este timp destul să pregătim începutul de campionat şi sunt convins că echipa va arăta mult mai bine” a spus la final preşedintele Cumpănaşu. „Nu ne-a stricat prezentarea această înfrângere. Din acestă confruntare trebuie să analizăm punctele noastre forte, dar şi punctele slabe, şi din păcate am avut mai multe puncte slabe. Mai sunt şi relaţiile de joc dintre noi, care trebuie puse la punct. Energia are un antrenor bun, are jucători buni şi cred că avem echipă de play-off”, a opinat şi americanul nou sosit, Brandon Fields.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: