Energia începe azi o săptămână de foc

Sala Sporturilor din Târgu Jiu, astăzi, ora 20:00

Meci transmis în direct de DIGISPORT

Energia Pandurii intră de azi în seria infernală de trei meciuri într-o săptămână, primul fiind cel din această seară cu Dinamo Braşov. Marţi gorjenii vor juca în deplasare la Universitatea Cluj iar la finalul săptămânii viitoare vor susţine meciul cu Porto din Cupa EHF.

Vasile Stângă spune că jucătorii săi trebuie să treacă peste oboseala acumulată la aceste jocuri pentru că ştiau dinainte ce program vor avea. Tehnicianul se bucură acum de faptul că are un lot destul de numeros şi speră să nu aibă probleme din punctul de vedere al lotului, Energia are acum dubluri pe toate posturile fiind asigurat că nu va avea probleme în nici un compartiment.

Adversarul din această etapă este unul abordabil după părerea tehnicianului care nu subestimează totuşi adversarul: „Dinamo este o echipă abordabilă, dar de fiecare dată când au venit aici, au jucat foarte bine, deci nu poate fi chiar atât de uşor. Ei ai cam aceeaşi echipă care a fost la Dinamo  dar s-au mai întărit chiar cu jucători de la Braşov, aşa că au o echipă mai bună decât anul trecut. Fiecare meci, indiferent cu cine vom juca, trebuie să-l tratăm foarte serios şi dacă se va întâmpla acest lucru va fi uşor pentru noi.” Tehnicianul a mai precizat că nu va menaja nici un jucător explicând că e adeptul paşilor mărunţi şi merge din aproape în aproape. „Primul meci e cel mai important. După Dinamo ne refacem şi vom pregăti următorul meci cu Clujul”. Energia nu are probleme de lot Humberto fiind şi el refăcut doar Criciotoiu acuzând o anumită durere la gleznă.

Stângă a mai precizat că noua achiziţie  Stojchevski are toate şansele să debuteze cu Dinamo fiind deja transferat la echipă.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: