Energia l-a transferat pe slovenul Rok Jelovcan

Portarul sloven Rok Jelovcan a fost transferat de Energia Pandurii. Testat de gorjeni timp de o săptămână şi folosit la două meciuri amicale cu Minaur Baia Mare, slovenul nu a impresionat. Liviu Andrieş spune că a fost de acord cu acest transfer pentru că nu mai avea altă soluţie.

Conducerea clubului Energia pandurii a ajuns la un acord cu portarul sloven Rok Jelovcan în vederea unui transfer. Acesta s-a aflat în probe la dubla amicală cu Minaur din weekend şi i-a convins pe gorjeni că ar putea fi o variantă pentru postul de portar. După plecarea lui Dragomir pentru poarta Energiei rămăsese doar o singură soluţie, Rădulescu, echipa având neapărat nevoie de încă un portar cu experienţă. Chiar dacă nu a fost foarte impresionat de calităţile acestuia şi nici nu a considerat elocvent testul cu Minaur, Liviu Andriş spune că a fost de acord cu transferul în lipsa altei soluţii: "L-am oprit pentru că mi s-a părut că e un portar care ne poate ajuta în situaţia actuală. De aceea am zis să-l oprim pentru că altă soluţie nu mai aveam. Şi am considerat că el ne-ar putea ajuta în această situaţie".

După testele cu Minaur Andrieş a renunţat la pivotul reşiţean Roland Czari care s-a aflat şi el în probe la echipa gorjeană. Fiul fostului antrenor al echipei HC Caraş Severin nu a impresionat şi pentru că e foarte tânăr şi nu are experienţă nu a fost păstrat în lot. "Am renunţat la Czari pentru că la nivelul pivoţilor avem doi jucători destul de buni iar el acum este un copil care nu ne poate ajuta foarte mult din punct de vedere sportiv".

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: