Energia, meci la Zagreb

Energia Târgu-Jiu s-a deplasat în capitala Croaţiei, la Zagreb, pentru duelul din prima etapă din faza a II-a a grupelor FIBA Europe Cup. Energia a fost repartizată în Grupa S, din care mai fac parte echipele Cibona Zagreb, STB Le Havre (Franţa) şi Pieno Zvaigzdes (Lituania). 

Claudiu Alionescu, antrenor secund al formaţiei gorjene, a vorbit pentru csenergia.ro despre partida de la Zagreb şi despre atmosfera din cadrului lotului înaintea confruntării cu celebra grupare croată. „Să joci împotriva Cibonei este un bonus pe care ţi-l oferă această competiţie. Pentru un club tânăr ca al nostru, o victorie la Zagreb ar însemna enorm“.

El crede că în acest meci importantă este apărarea. „Cheia meciului cred eu că o constituie apărarea, iar formaţia care va avea un nivel de concentrare mai ridicat îşi va adjudeca victoria“. Antrenorul a mai declarat că jucătorii au un moral foarte bun. „Jucătorii sunt cu siguranţă motivaţi de numele echipei cu care jucăm. Sunt convins că vor da totul pe teren pentru a câştiga acest meci. Moralul nostru este unul foarte bun, venim după o serie de victorii, atât în campionat, cât şi în Europa. Am prins un ritm bun de joc și sperăm să putem continua evoluţiile bune şi la Zagreb“.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: