Energia Pandurii aduce întăriri de la Steaua şi de la echipa naţională

Marius Novanc, celebrul jucător al celor de la Steaua şi component al echipei naţionale a României va veni în această vară la Târgu Jiu. Acesta a ajuns la un acord cu antrenorul Vasile Stângă să joace sub comanda sa la Energia Pandurii. Aflat la Izvorani, în cantonament cu lotul naţional, Stângă încearcă în aceste zile să-l convingă şi pe Marius Stavrositu  să vină la  Energia, în cazul în care nu va reuşi având o variantă de rezervă pentru acest post, pe Sandu Iacob de la Bacău. 

Unul dintre jucătorii stelişti doriţi de antrenorul Energiei a ajuns ieri la un acord cu Vasile Stângă pentru a veni la Târgu Jiu din această vară.  „Domnul Stângă s-a înţeles deja verbal cu Novanc, mai rămâne să semneze. Mai vrem un pivot acum. Dânsul mai are în vedere doi jucători, pe Stavrositu şi pe Sandu Iacob” a explicat preşedintele Gore Popescu adăugând că în această seară urma ca Stângă să discute şi cu Stavrositu despre un eventual transfer la Energia: „În această seară antrenorul deja discută şi negociază termenii unui eventual contract şi cu Stravositu şi cred că se va înţelege cu el.  Dar dacă nu se înţelege cu Stavrositu atunci va alege varianta Sandu Iacob pentru că nu-i putem lua pe amândoi”.

Truică şi Mazilu pleacă

Echipa locală de handbal se va despărţii din această vară de cinci jucători. Este vorba de Truică, Vali Popescu, Mazilu şi Filip şi  Kapular pe care Stângă nu se va mai baza în noul sezon. „Vor pleca de la echipă Truică, Vali Popescu, Mazilu şi Filip iar Kapular a terminat contractul. Domnul Stângă vrea să îşi facă o echipă care să poată realiza obiectivul şi de aceea va aduce alţi jucători care îi sunt pe plac”, a spus preşedintele Gore Popescu, care regretă cel mai mult despărţirea de Truică: „Truică e un jucător bun, un jucător care mie mi-a plăcut foarte mult, dar nu e pe placul domnului Stângă. Vom încerca să-i facem plecarea mult mai uşoară pentru că el şi-a făcut datoria faţă de echipă. Vom încerca să-i găsim o echipă unde să joace pentru că el mai poate juca handbal destul de mult timp. E un jucător serios în care am avut mare încredere şi nu m-a dezamăgit. Dar nu depinde de mine să mai rămână, nu eu fac echipa. Totuşi nu e stabilit sigur dacă va pleca Truică, e posibil să putem să-l mai ţinem, dar e un buget limitat şi nu ne permitem să mai ţinem atâţia jucători”. Cine va mai rămâne şi care vor fi jucătorii care pleacă se va ştii sigur abia după data de 20 iunie când Vasile Stângă va reveni la Târgu Jiu.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: