Energia Pandurii nu a impresionat la Cupa Energia

Handbaliştii de la Energia Pandurii nu au reuşit să impresioneze spectatorii la turneul programat în aceste zile la Sala Sporturilor. Echipa antrenată de Vasile Stângă a pierdut primul meci din Grupe cu Minaur, dar a învins pe Steaua, rămânând în concurs pentru locurile 3 şi 4. Tehnicianul gorjenilor a dat vina pe oboseala după turneul anterior din Serbia, echipa revenind joi de pe drum şi vineri având deja programat primul meci. Timpul scurt de refacere între meciuri a fost şi acesta o scuză pentru evoluţia mai modestă a jucătorilor de la Energia.

Energia Pandurii Târgu Jiu a organizat în acest week-end la Sala Sporturilor cel mai puternic turneu al Ligii I. Şase dintre echipele care se vor întâlni în campionat au jucat pentru a câştiga trofeul devenit deja de tradiţie, Cupa Energia. Trofeul a revenit celor de la CSM Reşiţa, una dintre echipele care au ca obiectiv câştigarea campionatului în acest sezon, reşiţenii impunându-se în finală în faţa celor de la U Cluj care au ocupat locul II. Energia a reuşit să se claseze pe podium după ce a pierdut în drupe cu Minaur, dar s-a revanşat în finala mică învingând de această dată la scor echipa din Baia Mare.

UCM Reşiţa a reuşit să câştige prima grupă după ce s-a impus în meciurile cu U Cluj şi CSM Bucureşti. În grupa B pe locul I s-a clasat Minaur care a învins formaţia gazdă şi pe Steaua Bucureşti. O parte dintre aceste jocuri s-au disputat vineri şi altele sâmbătă când au fost programate semifinalele şi un joc pentru locurile 5 şi 6. În jocul programat pentru a stabili ocupantele locurilor 5-6 s-au întâlnit cele două formaţii clasate pe locul trei în cele două grupe, CSM Bucureşti şi Steaua Bucureşti, Steaua impunându-se cu scorul de 28-27 (12-14). În prima semifinală a competiţiei s-au întâlnit UCM Reşiţa şi formaţia gazdă Energia Pandurii, scorul partidei fiind de 29-27(13-12). În cea de-a doua semifinală s-au întâlnit Universitatea Cluj şi Minaur Baia Mare, scorul fiind 32-29 (20-9).

Turneul amical de handbal s-a încheiat ieri, locul 1 fiind ocupat de UCM Reşiţa.

În finala mică s-au întâlnit  Energia Pandurii  şi Minaur Baia Mare  gorjenii pregătiţi de Vasile Stângă impunându-se cu scorul de  42-22 (20-8). În finala cupei UCM Reşiţa s-a impus în meciul cu  Universitatea Cluj, scor  31-30 (18-18). După încheierea partidelor organizatorii de la Energia Pandurii au oferit, cupe diplome şi plachete celor patru formaţii care au jucat azi în finale.

Rezultatele din grupe

UCM Reşiţa – U Cluj 35-24

Minaur Baia Mare – Steaua Bucureşti 33-27

CSM Bucureşti – U Cluj 22-30

Energia Pandurii - Minaur Baia Mare 29-31

UCM Reşiţa . CSM Bucureşti 42-26

Steaua Bucureşti  - Energia Pandurii 27-41

Rezultate semifinale şi finale:

CSM Bucureşti -  Steaua Bucureşti 28-27

UCM Reşiţa - Energia Pandurii 29-27

Universitatea Cluj - Minaur Baia Mare 32-29

Energia Pandurii - Minaur Baia  Mare 42-22

UCM Reşiţa - Universitatea Cluj 31-30

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: