Energia rămâne fără Watson şi Milosevic

Antrenorul cipriot Antonis Constantinides s-a decis în privința viitorului său. A acceptat să rămână la Tg-Jiu și a anunțat care sunt obiectivele sale pentru stagiunea următoare. Constantinides a anunțat şi că Energia i-a pierdut pe Watson, Milosevic şi Tal Karpelesz.

Energia a participat în EuroChallenge şi a terminat campionatul pe locul 3, dar antrenorul mai taie din aşteptările fanilor şi aminteşte că din echipă vor lipsi jucători importanţi. „Din câte știm Louis Darby s-a retras din activitatea baschetbalistică, deci nu va mai fi în lot,  în timp ce Giordan Watson și Nemanja Milosevic au primit propuneri mai tentante decât ceea ce le-am oferit noi și probabil vor continua la un nivel înalt la alte echipe. Ne-am înțeles deja cu Michal Kremen și sperăm că-l vom putea păstra și pe Porter Troupe“, a declarat Constantinies.

Totodată, Energia a semnat cu patru jucători români.„Am semnat cu doi jucători de echipă națională, Guțoaia și Andrei, cu alți doi jucatori foarte buni și foarte talentați, Santa și Mihuti, și am obținut pentru încă un sezon semnătura lui Aktaș, căruia cu siguranţă i se vor acorda mai multe șanse decât în sezonul precedent, deoarece ne-a arătat că ne poate ajuta foarte mult“. 

Jucătorii români din lotul Energiei sunt: Barîș Aktaș, Dragoș Andrei, Adrian Guțoaia, Alexandru Mihuți, Szabolcs Santa, la care se adaugă Răzvan Bratoloveanu și Silviu Sanda. De pe 16 august încep antrenamentele, mare parte din ele având loc la Târgu Jiu, dar şi prin turnee în afara orașului.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: