Energia Rovinari se pregăteşte la Cheile Buții

Baschetbaliştii de la Energia Rovinari îşi încarcă bateriile în această perioadă la Cheile Buţii. Jucătorii lui Slobodan Nikolic au urcat deja de şase zile în locul deja consacrat de cantonament şi au început pregătirea fizică. Echipa va rămâne la munte până pe 17 august când se vor relua antrenamentele specifice în sală.

Lotul deplasat de antrenorul Nikolic la munte a fost aproape complet. În weekend s-a alăturat lotului şi Flavius Lăpuște, un jucător de 34 de ani care a semnat recent cu Energia. Lăpuște are 2,01 m și 102 kg și a evoluat în ultimul sezon la BC Mureș Târgu Mureș unde a jucat  în 27 de partide. Preşedintele Dan Cumpănaşu a precizat că acesta este ultimul transfer al verii la Energia care are lotul complet de acum şi poate să se pregătească normal. În aceste zile este aşteptat la echipă şi pivotul Rashaad care trebuie să se alăture lotului la pregătirea de la Cheile Buţii.

În prima parte a pregătirii antrenorul Nikolic a pus accent mai ales pe pregătire fizică şi alergări montane urmând ca de acum să se includă în program şi antrenamente specifice la sala de la Uricani. Pentru perioada de pregătire din această vară antrenorul Nikolic va include în program şi 10-12 jocuri amicale de verificare. Printre acestea se vor număra şi meciurile de la Turneul de la Târgu Jiu care va fi organizat în perioada 14-16 septembrie. La acest turneu vor lua parte patru echipe care vor fi anunţate până la debutul jocurilor de verificare. Deocamdată este certă doar participarea partenerului obişnuit de amicale al Energiei, SCMU Craiova.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: