Energia sus, Energia jos!

Energia Pandurii Tg-Jiu a irosit punctele acumulate la Minaur Baia Mare printr-un eşec acasă cu Dinamo. Trupa lui Andrieş a căzut în afara locurilor de play-off.

După 4 runde, gorjenii au două victorii şi două eşecuri. Când le era lumea mai dragă, au pierdut acasă la limită cu Dinamo, scor 24-25.

Slabi pe linie !

Energia nu a controlat jocul cu Dinamo decât în primele 10 minute. Adică atâta timp cât Dinescu, revenit după o accidentare, a fost în mână. Fostul inter de la Ploieşti a marcat de 6 ori în prima repriză, dar s-a stins în partea a doua. Colegii i-au urmat exemplul. Gorjenii s-au lăsat dominaţi de Dinamo şi, în ciuda revirimentului din ultimele minute, au pierdut până la urmă la un singur gol diferenţă. „Întreaga echipă a fost dezamăgitoare. Dinescu a picat, el vine după o lună fără pregătire, el ne-a ținut în joc în prima repriză, iar partea dreaptă, din nefericire, Acatrinei și Mureșan au fost mai slabi. Am avut un început bun de meci, dar nu l-am dus până la capăt. Evoluțiile anumitor jucători au fost sub ce m-am așteptat eu și ce au arătat în primele două etape. Le-am spus să nu mergem central, să jucăm la exterior, dar nu am făcut asta”, a spus amar la final Andrieş.

7 – goluri a reuşit Dinescu, cel mai bun marcator al Energiei, la egalitate cu Apolzan. Omul meciului a fost desemnat Răzvan Răpciugă de la Dinamo, autor a 5 goluri

„Liberț nu e, momentan, centrul pe care mi-l doresc. El trebuie să fie dirijorul echipei, dar nu a dat roade. Dacă vom avea la Bacău evoluția de astăzi vom fi victime.”    Liviu Andrieş, antrenor Energia Pandurii

Rezultat handbal feminin, liga a II-a:

Univ. Timișoara – Univ. „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu   22-30

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: