Eric: „Mergem la victorie!”

Eric de Oliveira îi cunoaşte mai bine decât restul colegilor pe cei de la Dnepr. Şi asta pentru că brazilianul a jucat pentru scurt timp la Karpaty Lvov între aventurile de la Gaz Metan Mediaş.

Reporter: Eric tu ai jucat în Ucraina, cum ţi se pare Dnepr?

Eric: Dnepr este o echipă foarte bună, sunt câţiva fotbalişti care joacă demult împreună. Şi eu am un prieten acolo cu care am jucat împreună la juniori, la Parma Club în Brazilia, Giuliano, care a evoluat şi în naţionala mare, un jucător de calitate. Acum nu sunt însă, sigur, dacă va juca contra noastră. În rest, toată lumea ştie deja că Vlad este acolo… Deci ne aşteaptă un meci greu, dar dacă ne mobilizăm putem spera la o victorie acasă în acest prim meci.

Rep.: Ai vorbit cu Giuliano înainte de acest meci?

Eric: Nu am apucat încă să vorbesc cu el pentru că ultima oară se afla în Spania, acolo unde urmează un tratament de recuperare după o accidentare. Aşa că nu ştiu sigur dacă o să vină la Cluj.

Rep.: Konoplyanka este cel mai periculos adversar?

Eric: Konoplyanka este un jucător de calitate, trebuie să avem grijă. Deşi, ei cred că trebuie să aibă mai multă grijă cu noi. Pandurii trebuie să îşi vadă de jocul ei, iar aşa sunt sigur că putem să facem faţă.

Rep: Te mulţumeşte un egal cu Dnepr?

Eric: Nu este bun egalul, noi mergem la victorie, mai ales că jucăm acasă. Dacă dau gol şi învingem ar fi cel mai bine. Dar, nu va conta cine va marca, important e să luăm cele trei puncte. Aş vrea ca şi acum să nu ne dea nimeni nicio şansă şi să trecem de această fază a grupelor Europa League.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: