Eşec în primul meci al anului pentru Pandurii

Pandurii a debutat în faţa propriilor spectatori cu un eşec în meciul cu Petrolul, formaţie aflată în lupta pentru promovarea în Liga I. Gorjenii au ratat un penalti în acest meci, prin Blejdea, şi nu au profitat de omul în plus teren pe care l-au avut o întreagă repriză.

Ultimul meci al etapei a 22-a a adus faţă în faţă două formaţii care altă dată se întâlneau în prima ligă, Pandurii şi Petrolul, formaţii cu obiective diferite în acest moment. Petroliştii, care au revenit pe podium după victoria cu 2-0 în faţa echipei Pandurii, au ca obiectiv promovarea, în timp ce Pandurii încearcă să evite retrogradarea în acest sezon.

Petrolul s-a impus fără prea mult efort chiar din prima parte a meciului, golurile fiind reușite de Ghinga (15) și Pușcaș (35).

Teren îngheţat, spectacol doar o repriză

Terenul pe care s-a jucat a fost îngheţat, pentru că la ora meciului temperatura era tot negativă, iar pe parcursul nopţii la Târgu Jiu au fost zece grade cu minus.

Terenul deszăpezit cu o zi înainte a mai păstrat urme de zăpadă, care s-au transformat în gheață și au împiedicat jucătorii să evolueze normal.

Prima repriză a fost mult mai interesantă, pentru că ambele echipe au jucat echilibrat până la deschiderea scorului.  Jocul a început practic cu gafa lui Cotolan, care a scăpat mingea în fața porții, iar Ghinga a fost atent și a înscris. În minutul 35, Ţigănaşu a executat un corner la prima bară din stânga, iar Puşcaş a fost mai rapid ca Mihai Cotolan şi a trimis cu capul în plasă.

În prelungirile primei reprize Chindriș a fost eliminat după ce l-a călcat pe Raiciu şi Petrolul a jucat 45 de minute cu un om mai puţin. Pandurii puteau reduce din diferență în minutul 54, când Blejdea a trimis în transversală din penalti şi meciul s-a încheiat cu acelaşi rezultat de la pauză, scor 0-2.

Pandurii păstrează pozția a zecea în clasament după acest meci iar etapa viitoare se va deplasa la Mioveni.

Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti 0-2

Stadion: Teren sintetic Târgu Jiu, spectatori 600

Au marcat:  Ghinga 15, Pușcaș 35

Pandurii: Mih. Cotolan - Nic. Cotolan, Brînzan (cpt.), Rob. Gheorghe, Dănescu - Raiciu (R. Cristea 50'), Laurențiu Tudor, Vodă, Trancă (Robert Bratu 46') - Patrick Popescu (Kim Du Ho 77'), Blejdea. Antrenor: Adrian Bogoi.

Rezerve neutilizate: Al. Costache - Almic, Draca, Rasoveanu.

Petrolul: C. Lungu - Borţa, Ghinga (M. Chindriş 43'), L. Cazan, Ţigănaşu - Cr. Puşcaş - Laur. Marinescu (cpt.), Kozoronis - Tudor Şaim, Bg. Rusu (Arnăutu 82'), Rob. Moldoveanu. Antrenor: Mugurel Cornăţeanu.

Rezerve neutilizate: Brînză - N. Popescu, Alb. Olaru, Ţicu, Ştefănescu

Eliminat: Marius Chindriş 45+2' (roşu direct)

Rezultatele etapei a 22-a

Pandurii – Petrolul 0-2

Chindia Târgoviște - Aerostar Bacău 3-2

Academica Clinceni - Farul 1-0

CS Balotești - CS Mioveni 0-2

Luceafărul Oradea - ASU Poli Timișoara 0-0

Metaloglobus - FC Argeș 1-0

ACS Poli Timișoara - Ripensia 1-0

Sportul Snagov - Daco-Getica București 2-1

UTA Arad - Dacia Unirea Brăila 3-0

Energeticianul - U Cluj 0-2

Galerie foto




Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: