Eugen Pârvulescu, din nou preşedinte la Pandurii

Eugen Pârvulescu va reveni începând de luni preşedinte la Pandurii Târgu Jiu, susţin surse din cadrul clubului. Acesta mai avea vineri de luat acceptul celor de la U Cluj, pentru a putea pleca. Pandurii a ajuns la această variantă după ce au eşuat negocierile cu Ţicleanu, Geolgău şi Stanciu.

Pandurii a renunţat de două săptămâni la colaborarea cu preşedintele Mihai Prunariu, fără a avea însă o alternativă. Clubul a negociat zile în şir cu Aurel Ţicleanu, care nu a dorit până la urmă să îşi rişte poziţia pe care o are la federaţie. Acesta a condiţionat venirea lui la Pandurii de păstrarea postului de la FRF, dar preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu, nu a fost de acord. Ţicleanu l-a recomandat atunci pe prietenul său Ion Geolgău, dar se pare că acesta nu a avut referinţe bune, neavând realizări majore în calitate de conducător de club. Negocieri au fost şi cu Daniel Stanciu de la ASA Târgu Mureş.

Acţionarii de la Pandurii nu au cine ştie ce relaţii şi credibilitate în lumea fotbalului, astfel că de voie, de nevoie, l-au sunat pe fostul preşedinte executiv Eugen Pârvulescu, căruia i-au propus să revină pe postul de pe care a fost dat afară. Deşi acţionarii l-au vrut plecat acum câteva luni, aceştia au dat vina pe Prunariu, sperând că Pârvulescu va accepta să revină. Din primele informaţii, acesta ar fi tentat să se întoarcă la Pandurii. „Când am plecat de la Târgu Jiu am făcut-o amiabil. Am rămas în relaţii bune cu primarul Cârciumaru, cu Ion Călinoiu. Mulţi oameni din Gorj care vor binele fotbalului m-au sunat să mă întrebe dacă doresc să revin”, a precizat Pârvulescu pentru Radio Omega.

Pandurii nu are nici antrenor, dar surse oficiale spun că acţionarii s-au înţeles cu Edi Iordănescu. Cel aflat lângă Ion Călinoiu la meciul de vineri din Cupa Ligii a fost însă Emil Săndoi, antrenorul de la CSU Craiova. Cert este că postul a antrenor a rămas vacant după plecarea lui Grigoraş, căruia Călinoiu i-ar fi reproşat la plecare, spun surse, că a făcut partidul de râs. Spre nedumerirea lui Grigoraş, care a crezut că e antrenor la Pandurii, nu la PSD.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: