Eugen Pârvulescu nu poate fi şef la Pandurii

Răsturnare de situaţie în cazul numirii lui Eugen Pârvulescu în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Clubul Sportiv Pandurii. Ieri, Judecătoria Târgu Jiu a suspendat procesul prin care Pârvulescu urma să fie înregistrat, legal, în fruntea clubului. Acest lucru s-a întâmplat după ce Marin Golea, preşedintele interimar al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO), a contestat numirea retrăgând susţinerea sindicatelor.

Eugen Pârvulescu a fost mandatat de USMO să-i ia locul lui Condescu în Consiliul de Administraţie al CS Pandurii, iar ceilalţi acţionari l-au susţinut să fie preşedinte al CA. Liderul Marin Golea spune că a contestat înregistrarea lui Pârvulescu ca preşedinte deoarece a constatat că a comis o greşeală atunci când l-a susţinut. La termenul de ieri, procesul a fost suspendat, iar poziţia lui Pârvulescu în club e incertă. „Nu am nimic cu domnul Pârvulescu însă USMO şi-a retras susţinerea pentru dumnealui deoarece aşa era normal, potrivit statutului. Statutul clubului spune că preşedintele CA trebuie să fie ales dintre acţionari. Domnul Pârvulescu poate fi director, ce a fost dumnealui înainte, dar nu preşedinte“, a declarat Golea.

Acţionari sunt CE Oltenia- Laurenţiu Ciurel, Consiliul Judeţean- Ion Călinoiu, Primăria Târgu Jiu- Florin Cârciumaru. USMO- Marin Golea şi Artego- Viorel David, existând o cerere de asociere şi din partea firmei Succes. Golea a mai spus că el nu este interesat de această funcţie şi că doar unul dintre cei enumeraţi ar putea să fie preşedinte de CA, potrivit statutului.

Eugen Pârvulescu a declarat că nu i-a spus nimeni că nu mai e preşedinte.„Au dreptul să mă conteste. Întrebați-l pe domnul Golea de ce, dar domnul Golea nu este singurul care conduce Uniunea Sindicatelor. Nu vreau să discut acest subiect. Dânșii hotărăsc. Mie nu mi-a spus nimeni că nu mai sunt președinte“, a declarat Eugen Pârvulescu.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: