Eugen Trică şi-a găsit echipă tot în Liga 2

Antrenorul care a pregătit de două ori, în perioade din tur, retur dar şi play-out echipa ACS Viitorul Târgu Jiu şi-a găsit echipă. Eugen Trică a semnat cu Metaloglobus, fiind prima echipă pe care o pregăteşte după cea de-a doua despărţire de echipa lui Nicolae Sarcină.

După un sezon zbuciumat, cu o promovare în prima ligă, apoi un scurt mandat la Târgu Jiu, la echipa lui Nicolae Sarcină, o revenire pe banca echipei promovate în prima ligă, FCU Craiova, şi apoi iar revenirea la ACS Viitorul, de unde a fost data sfară înainte de finalul sezonului, Eugen Trică ar putea avea acum parte acum de stabilitate. Antrenorul a semnat cu Metaloglobus care s-a despărțit de Nicolae Grigore.

Mare parte din echipele care vor evolua în noul sezon de Liga 2 au început pregătirea, printre ele aflându-se și Metaloglobus București, care în ediția recent încheiată s-a clasat pe locul 10 în sezonul regulat, respectiv pe poziția a 2-a în Grupa A a play-out-ului. Trupa din Capitală a efectuat deja câteva mutări în această vară, inclusiv în fruntea băncii tehnice. Metaloglobus s-a despărțit de antrenorul Nicolae Grigore și a ajuns la un acord cu Eugen Trică, după cum a informat liga2.ro.

Metaloglobus a sunat adunarea în vederea pregătirii noului sezon de Liga 2 în data de 20 iulie și a avut la primul antrenament 22 de jucători. În prima săptămână, echipa a fost sub conducerea lui Gigel Coman, cel care va fi antrenor secund în stafful lui Eugen Trică. De luni însă trupa bucureșteană a intrat pe mâna noului antrenor principal Eugen Trică, cel care a fost forţat să plece de la ACS Viitorul Târgu Jiu înainte de finalul sezonului trecut.

Vizualizări: 1,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: