Europarlamentarul Marinescu dă raportul gorjenilor

Europarlamentarul PD-L, Marian Jean Marinescu, este aşteptat, luni, la Gorj de către democrat-liberali. Deşi Marian Jean Marinescu reprezintă Gorjul în Parlamentul European, pedelistul vine în judeţul nostru pentru prima dată pentru a-şi prezenta activitatea parlamentară. Marinescu va susţine o conferinţă de presă, având ca principal subiect bilanţul 2011 în Parlamentul European.

Alte stiri

Şeful PDL Băleşti, condus pe ultimul drum

Democrat-liberalii, alături de familia preşedintelui PDL Băleşti, Ion Aninoiu, trecut în nefiinţă după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă.

Ion Aninoiu avea până în 60 de ani şi a fost liderul organizaţiei locale mai bine de 10 ani, fiind unul dintre cei mai apreciaţi membri de partid. Ion Aninoiu a fost condus, astăzi, pe ultimul drum de colegii săi de partid, printre care şi fostul preşedinte al organizaţiei Ionel Manţog.

Tinerii democrat liberali vor Şcoală Politică la Gorj

Tinerii democrat liberali se pregătesc pentru alegeri ! Vor să facă o şcoală politică la Gorj unde să se pregătească pentru a deveni consilieri locali în 2012. Până la şcoala politică de la Gorj, 5 dintre ei vor participa la Şcoala de Administraţie Publică de la Vâlcea. “Aceştia la rândul lor vor deveni traineri şi pentru cei de la Gorj, pentru a ne pregăti astfel pentru alegerile din 2012. O să avem pe liste consilieri tineri şi trebuie să ştie care este rolul lor, ce trebuie să facă”, a declarat Tibi Popescu, preşedinte OTPDL Târgu Jiu.

Carla TĂNASIE

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: