Evans se teme de foştii săi elevi Darby şi Jackson

Energia susţine în această seară, de la ora 18:00, meciul din prima etapă a diviziei A cu BC Piteşti. Antrenorul gorjenilor, deşi sceptic în ceea ce priveşte obţinerea punctelor din meciurile din deplasare, Evans ar dori foarte mult o victorie la debut şi crede că se poate impune totuşi cu un joc fără greşeli chiar dacă va avea în faţă o echipă mai puternică. Cel mai mult acest se teme de foştii săi elevi de la Energia Darby şi Jackson care ar putea evolua la acest meci deşi aceştia i-au spus că nu joacă pentru că nu şi-au primit banii.

Antrenorul Energiei Rovinari a devenit ceva mai optimist odată cu apropierea jocului cu BC Piteşti de azi, îndemnând baschetbaliştii săi să creadă că pot obţine o victorie.

Theo Evans: „Cred că putem câştiga la Piteşti“

 „Cred că putem câştiga la Piteşti. Trebuie doar să ne asigurăm că vom juca un baschet de calitate. Nu va fi loc de foarte multe greşeli, cu un joc isteţ şi să sperăm că vom putea ţine meciul aproape”. Evans recunoaşte că nu-i cunoaşte foarte bine pe piteşteni pentru că nu a avut posibilitatea să îi vadă la lucru şi se teme că acestia au înregistrat meciul din cupă cu Clujul şi sunt în avantaj. Tehnicianul a apreciat că jucătorii săi au un moral bun în ciuda celor două înfrângeri din cupă: „Noi avem o regulă. După meci stăm şi ne uităm la casetă, vedem unde am greşit şi încercăm să reparăm indiferent că învingem sau pierdem. Piteşti-ul e una din echipele puternice ale campionatului şi trebuie să fim concentraţi pentru a avea o şansă să câştigăm. Ştiu că o putem face, dar nu am fost consistenţi până acum. Cred şi am convingerea că putem bate la Piteşti”.

Evans recunoaşte că foştii săi elevi de la Piteşti, Darby şi Jackson, pot fi periculoşi dar crede că aceştia ar putea să nu joace pentru că nu au fost plătiţi: „S-ar putea să nu jucăm contra lui Darby şi Jackson pentru că nu au fost plătiţi, cei doi mi-au spus că nu vor să joace. Poate vor juca, dar noi ne-am pregătit şi pentru ei pentru că eu cred că vor juca. Îi ştiu bine pe cei doi, vom fi pregătiţi să ne apărăm foarte bine şi să fie un avantaj că îi ştim. Multe echipe sunt puternice, au bani, jucători scumpi, dar sunt şi unele echipe care au jucători, dar nu-i pot plăti.  Aici s-a spus de la început că nu sunt bani şi până la urmă este mai bine aşa. La Piteşti au luat jucători scumpi şi buni, iar în primele două luni nu au dat bani. Nu ştiu ce se întâmplă, poate acest lucru este valabil şi la alţii”. Evans recunoaşte că echipa sa nu este acum una foarte puternică dar speră ca până în iarnă să se menţină în primele opt: „În iarnă ne vom întări şi atacăm playoff-ul, acesta este obiectivul. Tragem la play-off.”

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: