Evenimente petrecute în ţară în aşteptarea investitorilor primăverii

Revenim la ştirile medicale începute ieri pentru a vă informa că un psihiatru de la Spitalul Municipal din Bucureşti a fost înjunghiat de pacientul pe care tocmai îl trata. Fără supărare, dar asta este ceea ce noi, la Motru, numim un psihiatru prost. Ce-i drept, mai există posibilitatea ca atacul să se fi petrecut la sfârşitul tratamentului, când pacientul a aflat cât costă şedinţa. Ca în fiecare an, în martie, vine peste noi cutremurul de peste 7 grade pe scara Richter. Noroc că eu stau la scara B şi, mai ales, că am bloc de patru etaje. Astea de patru etaje se dărâmă mai puţin pentru că, cum ar veni, cad de mai jos. Seismologii OTV (care, la cât sunt de alarmaţi, probabil locuiesc toţi la etajul 10) au început să dea semnale de alarmă şi să-şi cumpere haite de câini care să-i anunţe cu 8 secunde înainte de catastrofă. Dacă schelălăie dulăii şi după 8 secunde nu e nici un cutremur, înseamnă că de fapt se cereau afară să facă caca. A se evita casa scărilor când se scot câinii afară, e de preferat să-i coborâţi pe geam, înşirându-i pe-un cearşaf.

Ion Iliescu împlineşte, astăzi, 80 de ani. Dintre care ultimii 20 au fost mai grei, nu atât din cauza vârstei cât a schimbării orânduirii. Capitalismul ăsta sălbatic l-a îmbătrânit pe bietul nea Ilici cu cel puţin patru luni. Acum poate nu le simte, dar peste 50 de ani sigur va regreta că s-a apucat să facă revoluţie. Alcoolul, ţigările, hamburgerii şi revoluţia nu fac bine la sănătate.

Un pescar amator din judeţul vecin, Mehedinţi, a prins un peşte de 100 de kilograme pe care l-a legat cu fundiţă roşie şi i l-a oferit nevestei pe post de mărţişor. Nevasta a fost cât se poate de satisfăcută de gestul bărbatului, dar are o singură problemă: de când şi-a pus noul mărţişor în piept nu se mai poate deplasa pentru că-i calcă mereu pe coadă şi cade-n nas. Şi nici taxiurile n-o iau, că-i mare şi miroase urât.

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: