Evidenţa Populaţiei, redeschisă la Târgu Cărbuneşti

Serviciul de Evidenţa Populaţiei Târgu Cărbuneşti va fi redeschis astăzi, după ce autorităţile au fost nevoite să pună lacătul pe uşă ca urmare a îmbolnăvirii singurului angajat în serviciu. Pentru ca locuitorii să nu mai fie puşi pe drumuri, Serviciul Judeţean de Evidenţa Populaţiei Gorj a transferat, pe o perioadă determinată, la Târgu Cărbuneşti, pe unul dintre angajaţii săi. Aceasta este o soluţie de provizorat, deoarece Prefectura Gorj a făcut demersuri la ANFP în vederea obţinerii avizului pentru deblocarea a două posturi.

Reprezentanţii Prefecturii Gorj spun că situaţia de la Târgu Cărbuneşti este excepţională, deoarece acest serviciu are 3 angajaţi, dintre care două persoane sunt în concediu de maternitate, iar una este internată în spital. “Am făcut demersuri la ANFP pentru a putea angaja două persoane, pe perioadă determinată. Sperăm ca în acest fel să se rezolve situaţia. Până atunci, începând de luni va fi transferată la Târgu Cărbuneşti o persoană de la Serviciul Judeţean de Evidenţa Populaţiei”, a declarat Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj.

ALTE STIRI PE SURT

Triplă sărbătoare la Mătăsari

Colegiul Tehnic Mătăsari a marcat săptămâna trecută trei aniversări: 30 de ani de învăţământ liceal, 10 ani de la înfiinţare Colegiul şi a 45 de ani de la absolvirea primelor promoţii de 8 clase. Au participat părinţi, elevi, profesori, alături de directorul Dumitru Dădălău. (M.M.)

Caravana HR Club la Târgu Jiu

HR Management Club, asociaţie a profesioniştilor în resurse umane, anunţă sosirea la Târgu Jiu a Caravanei HR Club pe 2 noiembrie. Specialiştii în resurse umane sunt aşteptaţi la Hotel Brâncuşi, începând cu ora 9.30, pentru a afla noutăţile din domeniu. Intrarea este liberă. (M.M.)

Bani pentru biserici

Consilierii judeţeni au aprobat, în şedinţa de vineri, alocarea sumei de 50.000 lei la cinci lăcaşuri de cult din judeţul Gorj. Banii au fost repartizaţi astfel:  Parohia Sf. Antim Ivireanul (Târgu Cărbuneşti) – 10.000 lei, Parohia Suseni-Schit – 20.000 lei, Parohia Hirişeşti (Novaci) – 5.000 lei, Parohia Alimpeşti – 5.000 lei, Parohia Tămăşeşti – 10.000 lei. Aceşti bani au fost alocaţi pentru repararea şi renovarea bisericilor respective. Sumele vor fi distribuite de către Mitropolia Olteniei până la sfârşitul anului. (D.M.)

Vizualizări: 605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: