Extinde canalizarea cu bani de la bugetul local

O serie de investiții se realizează în comuna gorjeană Bălești cu bani de la bugetul local. Este vorba de extinderea rețelei de canalizare, dar și de un foraj care va rezolva problema apei potabile în zona de nord a localității. Ambele proiecte se ridică la aproximativ 430.000 de lei.

Extinderea rețelei de canalizare se realizează în două zone ale comunei. ”Este vorba de o extindere a sistemului de canalizare pe Linia 2 Bălești în valoare de 78.000 de lei, realizată cu bani de la bugetul local, și încă o extindere într-o zonă a satului Tămășești, unde sunt ceva probleme. Deocamdată am suspendat lucrările și așteptăm perioadele secetoase, pentru că din cauza umidității din sol nu se poate lucra. Cel mai probabil, lucrările vor fi reluate în vară. Aici vorbim de o investiție de 150.000 de lei, realizată tot din bugetul local”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul din Bălești.

Autoritățile locale au reușit să rezolve și problema alimentării cu apă din zona de nord a comunei Bălești. ”Am executat un foraj pentru asigurarea necesarului de apă potabilă în zona de nord a comunei. Erau ceva probleme aici, dar investiția este finalizată și are o valoare de 200.000 de lei. A fost realizată tot din buget local”, a mai spus Mădălin Ungureanu.

Vizualizări: 1,536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: