Lucrări reluate la sala de sport din Drăgotești

Autoritățile locale din comuna gorjeană Drăgotești anunță că imediat după Sărbătorile Pascale se vor relua lucrările la sala de sport. Investiția trebuia să fie finalizată încă din vara anului trecut, numai că a fost reziliat contractul cu firma care a câștigat inițial licitația, tocmai din cauza lucrărilor întârziate.

Investiția este realizată prin Compania Națională de Investiții și are o valoare de aproximativ 300.000 de euro.

Autoritățile locale din comuna Drăgotești au primit asigurări că sala de sport va fi gata până la jumătatea lunii octombrie. ”Din fericire se vor relua lucrările la sala de sport în perioada următoare. A fost reziliat contractul cu firma care a câștigat licitația din cauza lucrărilor întârziate. Investiția a început în anul 2019 și trebuia finalizată în luna iunie 2020, însă a fost realizată în proporție de 50%. Cei de la Compania Națională de Investiții au făcut o nouă licitație, a fost desemnată o altă firmă care va începe lucrările după Sărbătorile de Paște”, a declarat Vili Pasăre, primarul din comuna Drăgotești.

Sala de sport este singura din comuna Drăgotești și de ea se vor folosi și tinerii din localitățile Mătăsari, Slivilești și Bolboși, în baza unui parteneriat încheiat între unitățile administrativ teritoriale.

Vizualizări: 1,951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: