Extinde sistemul de canalizare prin programul ”Anghel Saligny”

Se lucrează de zor la documentație și la studiul de fezabilitatea pentru extinderea sistemului de canalizare în comuna Bălănești. Cu finanțarea primită prin programul național ”Anghel Saligny”, rețeaua va fi extinsă în mai multe sate.

Investiția se ridică la aproximativ 10 milioane de lei și vizează extinderea rețelei de canalizare în mai multe sate. ”Am reușit să obținem finanțare prin programul național ”Anghel Saligny”, pentru introducerea rețelei de canalizare în mai multe sate, adică parțial în satele Voiteștii din Vale, Voiteștii din Deal, Glodeni și Ohaba. Adică aici continuăm rețeaua începută. Suntem în faza de documentația pentru studiile de fezabilitate, luăm avizele necesare și în scurt timp sperăm noi să dăm drumul la lucrări”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul din Bălănești. 

Autoritățile locale spun că se lucrează acum la alte proiecte pentru extinderea sistemului de canalizare în toată comuna. ”Vrem să accesăm prin PNRR fonduri pentru a finaliza cu sistemul de canalizare în toată comune, cu excepția unui sat care are o particularitate aparte. Vorbim aici de satul Blidari”, a mai spus Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 1,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: