Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fabrică nouă la Târgu Jiu

O fabrică de componente auto îşi va deschide porţile la Târgu Jiu. Firma este din Oradea şi vrea să se extindă în judeţul Gorj. Societatea 100% cu capital românesc este pe piaţă de mai bine de 20 de ani. Primarul Marcel Romanescu recunoaşte că pentru aducerea investitorului la Târgu Jiu a fost ajutat de primarul liberal din Oradea, Ilie Bolojan. „A girat cu numele dânsului pentru investiţia care se realizează în Târgu Jiu şi cu faptul că îl vom ajuta pe investitor cu tot ceea ce depinde de noi ca lucrurile să funcţioneze de la început foarte bine”, a mai spus Romanescu.

Investitorul va ajunge joi la Târgu Jiu. În primă fază, vor fi angajate cel puţin 100 de persoane, după care numărul angajaţilor va creşte. „E una dintre veştile cele mai bune pe care le-am primit în ultima perioadă, pentru că de 9 luni, cu tot ceea ce am putut eu să fac, am încercat să-l conving că oraşul Târgu Jiu are potenţial. Sunt angajaţi pe care îi va aduce din tot judeţul Gorj, dânsul doreşte să creeze o investiţie care, la un moment dat, să asigure 500 de locuri de muncă. La început va merge pe mai puţin de 100 de angajaţi, pe o locaţie deja existentă, după care doreşte să-şi construiască propria hală. Nu vreau să dau foarte multe date, dar sunt convins că va fi o salarizare bună pentru ce se află astăzi în Târgu Jiu”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu. 

Pe platforma de la Rostramo îşi desfăşoară activitatea mai multe societăţi care realizează componente auto.

Vizualizări: 8,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: