FALIMENT: Locurile de muncă de la UEF, în pericol

Uzina de Execuție Foraje (UEF) Motru ar putea intra în faliment, a declarat consilierul juridic din cadrul CE Oltenia, Ion Rușeț. Acesta susţine că locurile de muncă ale celor 150 de salariați sunt în pericol. Directorul Ilie Petrescu nu a putut fi contactat pentru a explica situația firmei.

Angajații Uzinei de Foraje din Motru ar putea rămâne fără locuri de muncă pentru că situația firmei este foarte gravă. “UEF e în pragul falimentului. Eu știu că situația e gravă, știu de la colegii sindicaliști de acolo. Am avut o discuție cu dânșii și cu domnul Petrescu, dar situația e deosebit de gravă. Nu au lucrări, au reeșalonări, au datorii la stat și la furnizori și nu au intrări. Dacă nu reușesc să plătească aceste eșalonări, apar din nou penalități”, a declarat Ion Rușeț, care îl vede responsabil pe fostul director Ion Cojocaru. “A fost pus politic și a dus unitatea în stare de faliment. Pericol există la UEF Motru. Petrescu are o misiune extrem de grea”, a mai spus Rușeț.

Cert este că la UEF Motru au fost probleme dintotdeauna, iar cei care aproape că au condus mereu această firmă sunt Ion Cojocaru și Ilie Petrescu. În funcție de vremuri și culori politice cei doi s-au rotit ani la rând la cârma societății.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: