Falsificau carduri, dar nu merg la”mititica”

Verdict al judecătorilor gorjeni în cazul a doi tineri din Craiova judecaţi de la sfârşitul anului trecut pentru că se foloseau de carduri false ca să ia bani din conturile unor gorjeni, ambii hotărând acum că le este mult mai bine dacă îşi recunosc faptele şi cer instanţei să fie judecaţi pe procedurile speciale prevăzute de legislaţi în astfel de situaţii.

Marius Cristian Drânceanu, care şi-a încercat la un moment dat norocul şi în afaceri prin Bănie, dar a eşuat, ajungând în faliment, şi prietenul său Mihai Stoica, au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT de la Târgu Jiu anul trecut, în preajma lui 1 Decembrie. De atunci şi până acum aceştia au ajuns la concluzia că le e mai uşor să recunoască faptele, motiv pentru care au şi fost condamnaţi la trei ani de închisoare şi doi de încercare, pedeapsă care a fost înlocuită cu una de 6 ani termen de încercare, în care nu au voie să recidiveze.

Cei doi trebuie să despăgubească Banca Comercială Carpatica SA Sibiu cu 30.800 de lei şi trebuie să scoată din buzunar şi câte 5200 de lei cheltuieli de judecată. În plus, magistraţii i-au lăsat şi fără obiectele pe care le foloseau în comiterea infracţiunilor pentru care au fost judecaţi.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: