Familia îl credea mort, dar s-a întors acasă după 13 ani

O familie din comuna Scoarţa a trăit vreme de 13 ani cu durerea în suflet că fiul lor a dispărut.  Băiatul avea 16 ani când a plecat de acasă şi o dată cu trecerea anilor l-au crezut mort.

Oamenii au rămas şocaţi ieri, când l-au văzut că intră pe poartă. Acum tânărul are 29 de ani şi s-a întors ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Tânărul a uitat timp de 13 ani că are părinţi. Spune că a plecat să muncească şi nu s-a mai întors acasă. Părinţii înţeleg că a vrut să aibă mai mult deşi avea o situaţie materială destul de bună. Nu înţeleg însă de ce i-a pedepsit cu o suferinţă atât de mare. De ce nu le-a spus nimic atunci când a plecat, de ce nu a luat legătura cu ei? La aceste întrebări nu au primit răspuns deocamdată. Bunicii au fost cei mai fericiţi. S-au bucurat că au apucat să îl vadă înainte să moară. „Ne-a spus că a fost la muncă în Italia, în Spania, in multe ţări. Atât. Nu l-am mai întrebat altceva dacă nu a vrut să ne spună. Noi ne bucurăm că am aflat despre el înainte să murim”, povesteşte bunica cu ochii înlăcrimaţi. Familia este foarte fericită pentru că au băiatul acasă însă nu ştiu pentru cât timp.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: