Fanii îl vor la Steaua. Iordănescu: Am contract cu Pandurii!

Pandurii a învins Steaua, campioana României, cu scorul de 3-1, dar antrenorul Edward Iordănescu se gândeşte deja la meciul cu Viitorul. Dar, steliştii se gândesc la înlocuirea antrenorului Costel Gâlcă, poate chiar cu Iordănescu. Iordănescu jr. a mai fost pe banca tehnică a Stelei, iar fanii l-ar vrea din nou în Ghencea. "Mai stau la Pandurii cel puţin un an", a răspuns antrenorul pandurilor.

Golurile la meciul cu Steaua au fost marcate de Mihai Roman, Gezim Shalaj şi Eric de Oliveira, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Iancu, în minutul 67. Pandurii Târgu Jiu a urcat pe locul 9 în clasament, iar antrenorul este mândru că în ultimele zile echipa a bătut şi Dinamo, şi Steaua: "Important e că într-un interval de patru zile am reuşit să învingem Dinamo în Ştefan cel Mare şi Steaua. Ne mândrim cu asta", a declarat Edi Iordănescu, antrenorul Pandurii.

Foarte supărat a fost Valeriu Argăseală. "Am pierdut, fotbalul nu te iartă! Nu joci, nu câştigi, nu ai cum să emiţi pretenţii dacă nu ai atitudine. La un moment dat au fost 10 jucători de echipă naţională, nu cred că se poate pune problema la un asemenea meci, cu 10 jucători de echipă naţională în teren, să fie probleme, o lipsă de concentrare, e clar", a mai zis acesta. Tehnicianul Costel Gîlcă pare că nu mai stă mult la Steaua, iar Iordănescu este antrenorul momentului. "Nu se poate pune problema aşa, am un drum aici, vreau să-l duc pana la capăt. Am un an si jumătate de contract cu opţiune de prelungire, vreau sa fiu aici cel puţin pana vara viitoare. Primul pas e îndeplinirea obiectivului pentru campionatul asta, să scoatem echipa din situaţia grea in care s-a aflat după turul campionatului. Eu sunt un fan al continuităţii, cred ca trebuie sa li se dea credit antrenorilor. Se face doar rău daca se schimba antrenorii de la o luna la alta ", a spus Iordanescu la Sport.ro.

Iordănescu se gândeşte acum la următorul meci al pandurilor: „În continuare trebuie să rămânem echilibraţi. Noi acum ne pregătim pentru următorul joc, cel cu Viitorul“. În ceea ce priveşte echipa sa de suflet, antrenorul gorjenilor a declarat: "Sunt convins că Steaua, în ciuda formei care o traversează, va cuceri al treilea titlu consecutiv".

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa - Unguruşan, Cordoş, Vasiljevici, Momcilovici - Anton, Pintilii - Răduţ (Pleaşcă '70), Nistor, Shalaj (Buleică '61) - M. Roman (Eric '87). Antrenor: Eduard Iordănescu.

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Papp, Tamaş, Varela, Guilherme - Prepeliţă, Filip (Bourceanu '53) - Ad. Popa (Rusescu '72), Chipciu, Tănase - Ţucudean (Iancu '57). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: