Fantasticii lui Grig dau atacul pe OZN Arena !

„Fantasticii” lui Grigoraş se pregătesc de duelul de pe OZN Arena cu „extratereştrii” de la Petrolul. Gorjenii au rămas impresionaţi de atmosfera de pe stadionul Petrolului de la meciul de anul trecut.

Petrolul Ploieşti – Pandurii, stadion „Ilie Oană”, Ploieşti, duminică de la ora 19, în direct pe DigiSport

Petrolul: Hamutovski – Achim, Galamaz, Geraldo, Guilherme – Boudjemaa, Mustivar, Cristescu, Marinescu – Grozav, Bokila. Antrenor: Mircea Rednic.

Pandurii: Lazar – Unguruşan, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeţ, Nistor, Răduţ – Maxim, Matulevicius, Ibeh.  Antrenor: Petre Grigoraş

Se pregătesc de infern !

După 6 victorii şi un egal, pandurii lui Grigoraş se pregătesc de un nou test dur. Petrolul lui Rednic şi-a făcut super echipă în această vară iar atmosfera creată de fani la fiecare meci e unică. „La ultimul nostru meci la Ploieşti am fost impresionat de atmosfera de acolo. Chiar dacă au fost 5.000 de femei şi copii a fost incredibil. Atmosferă frumoasă, un stadion nou pe care te simţi fotbalist”, a comentat preşedintele pandurilor, Eugen Pîrvulescu. „Nu cred că o ne sperie atmosfera de acolo, ba chiar o să ne facă plăcere. Am văzut ce a fost anul trecut cu femei şi copii în tribune dar acum când sunt anunţaţi 15 mii de fani la meci”, crede şi secundul pandurilor, Marian Dinu.

Petrolul e nucă tare

Deplasarea de la Ploieşti va fi una din cele mai grele ale sezonului pentru panduri. Petrolul a luat crema de la U Cluj şi a creat un nucleu de jucători foarte puternic. Rezultatele obţinute de Rednic în acest sezon nu au fost însă grozave. Doar 9 puncte au ploieştenii după 7 etape şi sunt la 10 lungimi în spatele pandurilor. Cu toate astea, Petrolul are aceeaşi cotă la casele de pariuri ca şi Pandurii la câştigarea titlului, 15/1. „E un joc dificil, Petrolul a făcut eforturi mari financiare, Florian Walter e un tip ambiţios care vrea trofee. Ne aşteaptă un meci greu, să jucăm bine şi să luăm puncte de acolo. E posibil orice rezultat, 1X2”, crede Pîrvulescu. „Pauza de 2 săptămâni a fost bună, am mai remediat din probleme, mai ales fizic. Întâlnim una din cele mai bune echipe ale campionatului din punct de vedere al lotului aşa că nu neglijăm aspectul unui egal”, adaugă şi secundul Dinu.

Debut – Echipa de handbal Energia Pandurii debutează în noul sezon, sâmbătă pe teren propriu de la ora 18 contra celor de la CSM Ploieşti. „Avem meci dificil. Victorie să fie, şi la un gol diferenţă, şi chinuită şi aş fi mulţumit”, a admis antrenorul Liviu Andrieş.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: