Fără armonizare salarială la CEO. Ce promite Boza!

După două etape de armonizări salariale, oficialii Complexului Energetic Oltenia promit să caute soluţii să motiveze angajaţii. Chiar dacă nu mai sunt bani pentru o nouă armonizare salarială, managerul Sorin Boza promite să împartă profitul cu cei care muncesc.

Sorin Boza, preşedintele Directoratului CEO, susţine că nu sunt bani pentru o nouă armonizare salarială, dar va purta discuţii cu liderii de sindicat astfel încât profitul obţinut de companie la sfârşitul anului să se întoarcă în buzunarul salariaţilor.

„De şase ani, nu s-a primit nimic. Oamenii au atâtea aşteptări. Haideţi să dea Dumnezeu să muncim şi să avem rezultate financiare pozitive. Din păcate, anul acesta nu mai urmează o armonizare salarială, dar avem promisiunea pe care am făcut-o reprezentanţilor din sindicate că, în funcţie de rezultatul financiar din acest an, ce bani vor rămâne în fondul de salarii neconsumaţi, la sfârşitul anului toţi se împart oamenilor. Nu trecem în anul următor cu niciun leu”, a declarat Boza, la Accent TV. (M.M.)

Vizualizări: 5,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: