Disciplină la primărie. Primar: Gata cu plecările de la ora 12

O situație incredibilă este scoasă la iveală la primăria Ionești din județul Gorj. Deși erau pontați și primeau salariu pentru opt ore de program, angajații plecau acasă de la ora 12. Dacă mai rămânea cineva în primărie nu putea să rezolve problemele cetățenilor pentru că primarul dispărea cu tot cu ștampila.

Sătul să stea singur prin primărie, sau în cel mai fericit caz cu un angajat - doi, fostul viceprimar din Ionești, ales acum primar, a început să impună reguli noi în administrație.

Programul de lucru va fi sfânt pentru toți angajații și disciplina va fi cuvântul de ordine în primărie. ”Toată lumea venea și pleca oricând voia de la primărie, în frunte cu primarul. La ora 12.00, 80% din angajați erau acasă. Acum s-a terminat. Programul de lucru este de 8 ore, avem și condică de prezență, ceea ce nu a existat niciodată la primărie. Nu mai tolerez această situație. Suntem pontați și plătiți pentru 8 ore”, a precizat primarul din Ionești, Sorin Lambu.

Actualul primar este conștient de faptul că această situație din primărie l-a propulsat în funcția de primar. ”Am câștigat cu respectul meu față de cetățeni. De multe ori, oamenii veneau la primărie și mă găseau singur. Dacă puteam să îi rezolv, o făceam cu plăcere. Nu rare erau cazurile când cetățenii veneau la primărie după o adeverință și nu mai găseau pe nimeni sau își luau liber să rezolve ceva, să ia adeverințe, și chiar dacă veneau mai de dimineață și mai găseau vreau salariat, nu le puteau elibera nimic pentru că primarul pleca cu toate ștampilele”, a explicat noul primar.

Vizualizări: 24,937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: