Fără indexări de salarii la Minprest

Angajaţii de la Minprest pot să îşi ia gândul de la salarii majorate. Conducerea unităţii dă asigurări că anul acesta nu vor exista majorări salariale, ba mai mult, salariaţii nu vor primi nici tichete de masă.

Salariile angajaţilor de la Minprest Serv Rovinari vor rămâne aceleaşi. Motivul este lipsa banilor la bugetul unităţii pentru plăţi suplimentare la salariile celor circa 1000 de angajaţi. „Salariile nu vor fi majorate anul acesta. Deocamdată salariile rămân la valorile care sunt în mometul acesta pentru că a crescut salariul minim pe economie, o să mai crească încă o dată. Nu o să mai putem da nici tichetele de masă. O să vedem în viitorul apropiat dacă bugetul o să ne permită mărirea acestora. Salariile pornesc de la 750 lei, în funcţie de atribuţia pe care o are fiecare”, a declarat Daniel Antonie, preşedintele Consiliului de Administraţie al Minprest.

Complexul Energetic Oltenia(CEO) este acţionarul majoritar al Minprest Serv Rovinari. Deşi sunt prevăzute indexări în acest an pentru angajaţii CEO, se pare că cei de la Minprest nu sunt luaţi în calcul. „Complexul Energetic Oltenia este majoritar la Minprest. Perioada este destul de proastă în ceea ce priveşte vânzarea de energie şi noi trebuie să ne adaptăm după bugetul complexului. O să stăm de vorbă, poate o să fie o rectificare şi poate o să fie îmbunătăţiri în ceea ce priveşte retribuţia personalului”, a precizat Daniel Antonie.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: