Fară puncte de la Medgidia

Handbaliştii de la Energia Pandurii s-au întors fără puncte din deplasarea de la Medgidia, deşi au întâlnit o echipă mai slab cotată. Scorul partidei cu CSM a fost 23-22, după ce la pauză gazdele au condus tot cu un gol avans. Deşi se aşteptau să treacă uşor de formaţia gazdă, gorjenii n-au reuşit nici măcar un egal deşi au beneficiat de această dată de serviciile portarului naţionalei Muntengrului, Kosanovic, învoit special de Federaţia din Muntenegru pentru a apăra la acest meci deşi echipa ţării sale avea meci programat în Suedia.

Cotată ca una dintre cele mai slabe formaţii ale primei ligi, CSM Medgidia a reuşit să pună probleme gorjenilor lui Vasile Stângă. Nevoit din nou să caute scuze pentru acest rezultat Stângă a reluat vechiul refren cu oboseale şi programul destul de încărcat: „S-a simţit şi oboseala de la meciul cu Steaua, eu am spus-o şi o mai spun în continuare că nu suntem o echipă pregătită care să joace trei meciuri într-o săptămână nu avem puterea necesară.” Un rezultat de acest gen cu o echipă mai slabă nu avea cum să mulţumească concluzia tehnicianului fiind până la urmă aceeaşi de la jocul cu Steaua deşi în acel caz valoarea adversarului era alta: „Rezultatul m-a nemulţumit dar şi faptul că am pierdut meciul ca fraierii, am şi condus majoritatea timpului dar nu am ştiut să ţinem de rezultat.” Nici arbitrajul nu a scăpat de acuzele antrenoului Stângă, prestaţia cuplului Dobre şi Călina fiind catalogată ca părtinitoare. Problema echipei sale la acest meci crede că a fost însă alta, prestaţia portarului Kosanovic, de la care se aşteptat mai mult fiind de această dată criticată: „Kosanovic a apărat ca de obicei cu oscilaţii. Are multe oscilaţii şi a luat gol şi de la 12 metri.” Pe lângă portar Stângă a avut probleme acum şi cu Mazilu şi Sojanovic, ambii consideraţi deziluzii în ultimele partide în care au evoluat constant rău. 

Totuşi, Stângă nu a avut doar critici de adus elevilor săi,m existând, chiar şi în condiţiile în care s-a pierdut meciul un evidenţiat. Centrul Mădălin Truică a fost apreciat pentru jocul său destul de bun deşi  oboseala îşi spune cuvâtul şi în cazul său, mai ales că vine după o perioadă de boală, şi el fiind afectat de epidemia de gripă.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: