Bogoi mai vrea 12 jucători pentru a completa lotul

Pandurii nu are un lot puternic nici în acest nou sezon, pentru că a pierdut o serie de jucători de bază, dar şi pentru că în locul acestora s-au adus doar juniori. Antrenorul Adrian Bogoi a precizat că şi-ar dori încă nouă jucători buni pentru noul sezon de Liga 2, şi încă trei juniori de valoare, dar este puţin probabil să îi şi obţină în condiţiile de austeritate de la clubul gorjean.

Din echipa căutată de cei mai buni jucători, şi cei mai scumpi din România, în perioada 2014 – 2016, Pandurii a ajuns acum să fie ocolită şi de jucători care ar avea experienţă şi potenţial pentru Liga 2. Pentru că fosta conducere a promis şi nu a plătit contracte mari, şi pentru că acum Pandurii e în insolvenţă şi nu poate plăti contracte modice, jucătorii mai experimentaţi şi de valoare părăsesc echipa, iar alţii care să corespundă cerinţelor antrenorului Adrian Bogoi sunt greu de adus.

În acesta condiţii, soarta lui Bogoi va fi aceeaşi, să pregătească tineri jucători care apoi să plece gratis la alte echipe mai bine cotate. „Am insistat cu jucători tineri, tot campionatul trecut şi de un an jumătate, de când sunt eu aici, iar ei au avut oferte după terminarea campionatului. Sunt jucătorii buni, care au crescut individual într-o perioadă foarte scurtă şi au avut apoi oferte de la echipe foarte bune de Liga 2, mă refer la U Cluj, unde a plecat Pîrvulescu, la FC Argeş unde au plecat acum Brînzan, Dănescu şi Blejdea, la Rapid unde au ajuns Dodoi şi Tudoran şi ar mai fi Vodă care este în vederile unei echipe din Liga 1 şi mai sunt şi alţii căutaţi”, spune cu regret Bogoi, văzând că nu se mai poate baza pe stâlpii echipei din sezonul trecut, Tudoran, Brînzan, Blejdea sau Dodoi.

Cu toate că este conştient că nu va obţine ceea ce va cere, tehnicianul gorjenilor şi-a expus totuşi doleanţele pentru a putea face o echipă competititvă: „Aş avea nevoie în acest moment de nouă jucători buni de Liga a doua şi încă trei de Under 21, jucători care să fi jucat o perioadă de timp, chiar şi la Liga 3, dar la seniori. Pentru că ne aşteaptă un campionat foarte greu şi acum toate echipele s-au pus la punct, şi în privinţa lotului şi au bugete foarte mari iar noi suntem puţin mai în urmă la toate capitolele”.

Neavând bani nici pentru salarii şi nici pentru tranferuri fabuloase, Pandurii va trebui probabil să se mulţumească şi anul acesta cu ceea ce va mai rămâne disponibil după ce restul formaţiilor şi-au definitivat loturile.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: