Femeie rănită în accident

Un accident rutier soldat cu victime s-a produs luni seara pe D.N. 66, pe Defileul Jiului, în afara localităţii Bumbeşti-Jiu. Urmare a primelor cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, a rezultat că R.E., de 47 ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Bumbeşti-Jiu în direcţia Petroşani, într-o curbă periculoasă la stânga, în zona de acţiune a indicatorului „Depăşirea interzisă tuturor autovehiculelor cu excepţia motocicletelor fără ataş”, s-a angajat într-o manevră de depăşire a unui autotractor cu remorcă, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din sens opus de C.C., de 28 ani, din Târgu-Jiu.

În urma impactului, o femeie de 37 ani, din Târgu-Jiu, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 28 de ani, a suferit leziuni corporale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind constituit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (M.M.)

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: