Femeie tâlhărită de doi tineri beţi

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Dragu Vasile Mădălin şi Popescu Vasile Lucian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Totodată, aceştia au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.
Magistraţii Judecătoriei Târgu Jiu au admis în parte cererea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 25 de zile.Din probele administrate până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că, în noaptea de 29/30.10.2011, în jurul orelor 0430, inculpaţii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au condus partea vătămată într-o zonă retrasă, slab iluminată, unde, prin exercitarea de acte de violenţă asupra acesteia, au deposedat-o de un telefon mobil marca Nokia şi de suma de 250 lei, prejudiciul creat nefiind recuperat. În urma agresiunii, partea vătămată a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale a inculpaţilor.

Biroul de presă

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: